carringtontomas 08.03.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 carringtontomas jeżeli zależy ci bardziej na wygodzie kup automatyczny. naciskasz przycisk i kawka gotowa, wyzwaniem pozostaje spienienie mleka. parzenie kawy przy nabijanym (czy jak wy to tam nazywacie) to jednak trochę zabawy. maksymalnie zrobisz dwie kawy na raz, znów musisz nabić i zaparzyć. ja jestem do tego za leniwa a do tego według mnie (+/- kawosza, nie konesera) gotowej mielonej brak trochę aromatu. dodatkowo podczas mielenia unosi się w pomieszczeniu ten zapach... No tak, tylko automat to wydatek ok 3000,00pln chyba, że kupić automat ale nie do zabudowy i ustawić go w szafce umiejscowionej w miejscu przeznaczonym wcześniej dla zabudowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No tak, tylko automat to wydatek ok 3000,00pln chyba,że kupić automat ale nie do zabudowy i ustawić go w szafce umiejscowionej w miejscu przeznaczonym wcześniej dla zabudowanego właśnie to miałam na myśli w pierwszym moim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 08.03.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No tak, tylko automat to wydatek ok 3000,00pln chyba,że kupić automat ale nie do zabudowy i ustawić go w szafce umiejscowionej w miejscu przeznaczonym wcześniej dla zabudowanego właśnie to miałam na myśli w pierwszym moim poście Trzeba się więc będzie rozejżeć - chyba, ze cos polecicie godnego uwagi i nie zabójczo drogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.03.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No tak, tylko automat to wydatek ok 3000,00pln chyba,że kupić automat ale nie do zabudowy i ustawić go w szafce umiejscowionej w miejscu przeznaczonym wcześniej dla zabudowanego właśnie to miałam na myśli w pierwszym moim poście Trzeba się więc będzie rozejżeć - chyba, ze cos polecicie godnego uwagi i nie zabójczo drogiego niestety w sprawach sprzętu nie jestem fachowcem moja opinia bierze się z mojego doświadczenia. osobiście zdecydowałam się na ekspres do zabudowy ale z młynkiem. inaczej wolałabym wolnostojący z młynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 08.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Tani dobry automat - Saeco Incanto, podstawowa wersja za ok 1000 zł, bardziej przyozdobiony chromem i wyświetlaczem - ok 1300 zł. Użytkowałem przez 2 lata, jak na automat to nie ma za co skrytykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 12.03.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Tani dobry automat - Saeco Incanto, podstawowa wersja za ok 1000 zł, bardziej przyozdobiony chromem i wyświetlaczem - ok 1300 zł. Użytkowałem przez 2 lata, jak na automat to nie ma za co skrytykować. znów jestem w punkcie wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waksiu 04.12.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Czy ostatecznie ktos kupił ten ekpress: Ekspres ciśnieniowy WHIRLPOOL Ace 010 IX, 1.5 l, 1100 W ? Jesli tak to prosze napiszczie jak sie sprawuje, czy warto było go kupić? Czy sie nie psuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts