Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ekspres do zabudowy

Recommended Posts

carringtontomas jeżeli zależy ci bardziej na wygodzie kup automatyczny. naciskasz przycisk i kawka gotowa, wyzwaniem pozostaje spienienie mleka.

parzenie kawy przy nabijanym (czy jak wy to tam nazywacie) to jednak trochę zabawy. maksymalnie zrobisz dwie kawy na raz, znów musisz nabić i zaparzyć. ja jestem do tego za leniwa :oops: :oops: :oops:

a do tego według mnie (+/- kawosza, nie konesera) gotowej mielonej brak trochę aromatu. dodatkowo podczas mielenia unosi się w pomieszczeniu ten zapach...

No tak, tylko automat to wydatek ok 3000,00pln chyba, że kupić automat ale nie do zabudowy i ustawić go w szafce umiejscowionej w miejscu przeznaczonym wcześniej dla zabudowanego :D

No tak, tylko automat to wydatek ok 3000,00pln chyba,że kupić automat ale nie do zabudowy i ustawić go w szafce umiejscowionej w miejscu przeznaczonym wcześniej dla zabudowanego :D

właśnie to miałam na myśli w pierwszym moim poście

Trzeba się więc będzie rozejżeć - chyba, ze cos polecicie godnego uwagi i nie zabójczo drogiego :)

No tak, tylko automat to wydatek ok 3000,00pln chyba,że kupić automat ale nie do zabudowy i ustawić go w szafce umiejscowionej w miejscu przeznaczonym wcześniej dla zabudowanego :D

właśnie to miałam na myśli w pierwszym moim poście

Trzeba się więc będzie rozejżeć - chyba, ze cos polecicie godnego uwagi i nie zabójczo drogiego :)

niestety w sprawach sprzętu nie jestem fachowcem :roll:

moja opinia bierze się z mojego doświadczenia. osobiście zdecydowałam się na ekspres do zabudowy ale z młynkiem. inaczej wolałabym wolnostojący z młynkiem :wink:

• 7 years później...