machtomi 05.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam potrzebuje pilnie lustra o nietypowych wymiarach 1x 2 m bedzie to lustro przyklejane do lazienki niestety na takie lustra sfazowane trzeba czekac okolo 2 tyg ja juz mam majstrow w lazience,,,, z wstepnych ustalen wiem ze w Merkury sa ale max 1,6 x0,8 mam mozliwosc zamowienia i przyjlejenia takiego zwyklego lustra od szklarza ,ale on niestety nie szlifuje i nie fazuje i niestety w takim lustrze widac krawedzie,, zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo,?? moze ktos wie gdzie mozna kupic takie lustro od reki,,,?? albo na zamowienie za 2 dni?? miasto to Rzeszów:))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.03.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja mam lustroa bez fazy, celowo zresztą. Wyglądą bardzo dobrze. Wklejone są równo z płytkami. Wybrałam bez fazy, bo miałam wrażenie, że przy lustrze fazowanym będą rózne poziomy lustro-płytka i będzie problam z czyszczeniem.W dzienniku są zdjęcia łazienek.Możesz tam zerknąć, jak to u mnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machtomi 06.03.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 dzieki za odpowiedzudalo mi sie kupic lustro 1,7x 0,8m w merkury,,to jest najwieksze lustro fazowane jakie udalo mi sie znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts