doman 31.08.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Czy ktoś z Was ma zainstalowany piec na groszek węglowy? Obecnie nie mam wpoblizu dostępu do gazu ziemnego i zastanawiam się czy nie kupić takiegopieca. Widziałem piece HEF'a. Podobały mi się, ale chciałbym poznać Waszezdanie - najlepiej tych, którzy używają takiego pieca. Z góry dziękujęJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 01.09.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Hey, u mnie zakładają ten kocioł dopiero za 2 tygodnie (Hef 25 KW) z dość zautomatyzowaną kotłownią - mam nadzieję, że wszystko będzie sprawnie funkcjonować (np. CWU latem - podobno ten kocioł ma taki program grzewczy - wtedy dokłada się raz na 2 tygodnie)... Gdybyś zdecydował się na zamówienie takiego kotła, to wiedz, że trochę się nań czeka (wrocławski przedstawiciel firmy potrzebuje prawie 2 m-ce). Na forum wiele już pisano o różnych kotlach na eko-groszek - wrzuć hasło w wyszukiwarkę, a na pewno znajdziesz full postów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts