eisenberger 06.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 witam! zrobiłem sobie kilka półek z płyty k-g i teraz zastanawiam się jak je wykonczyc? czy tylko pomalować emulsja tak jak ściany czy może są inne sposoby na wykonczenie takich półek , może stiuk? bo myślę że trzeba zastosować taki materiał żeby łatwo było zetrzeć np. kurz.... podzielcie się swoimi doświadczeniami , może jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 nasze poleczki sa wykonczone 2cm marmurem,nie bylo ich zbyt wiele, wiec i koszt nie byl ogromny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eisenberger 07.03.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 halo nikt niema półek z regipsów?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 08.03.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Mnie montaż ścianki i półek dopiero czeka. Jak ci poszło z tymi półkami, trudno było? Możesz jakieś porady, spostrzeżenia dla zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 08.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 mam polki z regipsow i zamierzam je pomalowac oraz polozyc ok 2cm mleczne szklo.........mysle, ze bedzie dobre w utrzymaniu czystosci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts