galileo 06.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam, Razem z żoną zamierzamy kupić działkę budowlaną w najbliższych okolicach Grodziska Mazowieckiego, a dokładnie w Książenicach. Mamy pytania do uprzejmych forumowiczów, którzy tam działki kupili, właśnie kupują bądź zamierzają kupić. Jakie są tam teraz ceny za m2 ? Na co zwracać szczególną uwagę przy wyborze działki ? Czy np. gdy działka nie jest jeszcze uzbrojona to można sobie wynegocjować niższą cenę ? Działkę chcemy kupić teraz, bo później nie wiadomo jak będzie z cenami Budować się zamierzamy najwcześniej za 2 lata. Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 06.03.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja swoją kupowałam w 2003, a więc cena dawno nieaktualna. Wejdź na "grupy budujące" i wybierz "grupa nadarzyńsko-grodziska". Jest tam wiele osób z okolic, moze ktos będzie znał ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galileo 06.03.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ok. Dzięki za informację. Spróbuję na tamtej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna12358 06.06.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam!Ja właśnie kupuję działkę jedną staję od Grodziska Mazowieckiego.1000m2 po około 130-150 za m2.Własciwie to miejscowość Jaktorów- Chylice.Bardzo ładne są tam działki.Koło samej działki jest prąd, woda i gaz.Może Cie zainteresuje to moge dać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts