Wojti 31.08.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Pewnie wielu z was ogradzalo swoje posesje, ja wlasnie do tego sie zabieram. Kto z was moze mi powiedziec, ile kosztuje mb przygotowania fundamentu do ogrodzenia siatka na 180 m. Zaproponowano mi 65 zl za mb bez materialu. Wydaje mi sie troche duzo. A moze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondor 01.09.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 hej65 pln'ów to jest troszkę dużo jak na proste ogrodzenie. Tylko betonowa podmurówka i słupki ? Chyba, że jakieś murowanie...Ja rok temu zapłaciłem mniej niż 20.Było tego 360 m - robiłem podmurówkę i wymieniałem stare słupki na nowe. Większość po 20 PLN/m, część po 25 ( tam było trudniej - duża różnica terenu pomiędzy działkami ) i ok 150 m po 15 PLN - tam nie było wymiany słupków. Zanim znalazłem tą firmę obdzwoniłem kilka innych. Różnice były rzędu 300%. Szczerze mogę polecić ekipę, która robiła u mnie. Okolice Wawy. Jeśli chcesz kontakt zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 ja mam pytanie trochę z innej beczki.ile kosztują:-profil zamknięty 50x50x2mm-kątownik 25x25x2-kątownik 25x25x3-profil zamknięty 30x18(ceny podaje się chyba za mb) B.PILNE!!! Dzięki! Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 oj nie powiem Ci... nie wiem po prostu jak to wyglada teraz a Twoje pytania są dość szczegółowe. Ja jako słupki wstawiałem 3-calowe rury, które miałem zabezpieczone wcześniej. Ale nic prostrzego jak zadzwonić do kilku składów budowlanych. Nawet internecie znajdziesz napewno jakieś namiary. pozdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondor 02.09.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 To ostatnie to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts