KToSZ 02.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Hej Hej, Ogromnie się ucieszyłam czytając twojego posta... My również myślimy o zmianie garażu na jednostanowiskowy i w związku z tym mam do ciebie ogromną prośbę. Czy byłabyś tak dobra i mogła napisać na priva jakiego rzędu koszty wchodzą w grę? Albo gdybyś podała mi swój adres mailowy to chętnie się odezwę. Nam jeden z architektów adoptujących napomkną zdawkowo, że będą to spore koszty... Niestety bez obejrzenia projektu nie podał rzędu kwoty( i w sumie słusznie). Mając porównanie będę mogła konkretniej rozmawiać. Mój mail [email protected]. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli TK30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 mamy już projekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 06.09.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Chcesz jeszcze w tym roku zacząć budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 jeśli wyrobimy się z pozwoleniem to chcielibyśmy same fundamenty w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 06.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 garazu to 3000 zl u Autora Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 08.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ooo ludzie chcę założyć prąd na działce, jeszcze przed budową domu i się dowiedziałam, że na to też muszę mieć pozwolenie gość, który będzie to robił powiedział mi, że dopiero jak będę miała pozwolenie na budowę domu a co niby wcześniej nie mogę mieć prądu?! zupełnie jestem w tych sprawach zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 08.09.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 najlepiej załozyc podlicznik u sąsiadów, albo za zgoda zakladu pociagnąc od skrzynki. Dostaniesz i tak prąd budowlany tylko, więc lepiej dogadac sie z sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 08.09.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 czyli jak założę podlicznik u sąsiadów to nie będę płacić jak za budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 11.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 takie koszty jak oni ponoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 17.09.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 kurcze... nie bardzo rozumie jak to jest dowiedziałam się od osoby, która zajmuje się naszymi papierami, że aby otrzymać pozwolenie na budowę musi być projekt przyłącza prądu a to z kolei wydłuża czas ponieważ zakład energetyczny musi zaakceptować projekt a to może potrwać ok mca otóż to czego nie mogę pojąć to to,że ludzie zaczynają budowę bez swojego prądu! to dlaczego ja muszę mieć nie wiem czy ktoś zrozumie to co nabazgroliłam jeśli tak to proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KToSZ 18.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witam, Ledwie znalazłam to forum a już być może będę się odmieszczać.. TK30 jest trochę za duży jak na naszą działkę.. adaptacja będzie kosztować fortunę i teraz poważnie zastanawiamy sie nad projektami Z Charakterem albo Doskonałym... a TK30 Pozdrawiam wszystkich TK30-wiczów. Jeśli ktoś jeszcze nie jest zdecydowany na projekt to może spodoba Wam się coś z tej pracowni? http://www.domyzwizja.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__77 13.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 kuchnie nie jest wcale waska - tylko tak wygląda bo jest połaczona z jadalnią. Dostałam od architekta pliki z wymiarami i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 14.10.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale jest dosyć kiepsko ustawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata78 14.10.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 wydaję mi się, iż można ją przyzwoicie zrobić wraz z jadalnią..;)mam pytanie czy ktoś dotarł do strony z elewacjami TK 30 ? ja jestem dopiero na etapie fundamentów ale zbieram wszystkie przydatne informacje, jeśli ktoś do tego dotarł to proszę o wklejenie linka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__77 21.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 http://budujdom.pli kuchnie fajnie rozwiazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 27.11.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Widzę że dawno nikt nie odwiedzał tego wątku nata78 jak idzie budowa ? Może masz jakieś zdjęcia i mogła byś je wstawić na forum ? A może są jeszcze inne osoby które budują lub wybudowały ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 27.11.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Monikarat a jak u ciebie idzie załatwianie papierologi ? Uda ci się w tym roku zacząć budowę? A może pomału zaczynasz stawiać już ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata78 09.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 witam, bardzo dawno tu zaglądałam..z braku czasu oczywiście...więc,.... mi udało się zrobić fundamenty, na szczęście wszystko poszło bez problemów i ok teraz jestem na etapie kupowania materiałów i od maja ruszamy ze ścianami... mam zdjęcia gdzieś na kompie ale póki co to same fundamenty..i wyglądają spore...aż jestem przerażona,że ten "domek" będzie olbrzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi2000 10.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam wszystkich TK30-tkowych , właśnie złożyłem o pozwolenie na budowę TK30. Mam nadzieję zacząć budowę w maju 2009. Rejon 8km od Serocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 11.03.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam również po przerwie nata78 i Gargi2000 mam nadzieje że założycie swoje własne dzienniki budowy i będziecie wstawiać tam zdjęcia z postępów , nawet jeżeli to tylko zdjęcia fundamentów ja chętnie je obejrzę Trzymam mocno kciuki abyście się nie spotkali z przeszkodami w ciągu całej tej inwestycji, no i mam nadzieje że będziecie częściej odwiedzać forum i zasilać mnie nowymi informacjami na temat waszych postępów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts