TK30 02.08.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 nad TK30, lub całkiem przeciwne ustawoienie do słońca - projekt Sułtan, ponieważ mam wjazd od południa Jak dla mnie projekt Sułtan ma za mały salon, a ja głównie pod tym kontem szukałam domu, po za tym garaż musi być dwustanowiskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 04.08.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 U mnie najprawdopodobniej taras będzie skierowany na stronę zachodnią, ale jeszcze nie jest do końca ustalone, mam dosyć dużą działkę więc u mnie jest wszystko jedno jak postawie dom (jeśli chodzi o wjazd do niego) Jeśli chodzi o inny projekt to zastanawialiśmy się jeszcze z narzeczonym nad Komfortowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 04.08.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ma rózne wersje kolorystyczne. Odpowiada mi ten zielony kolor, ale moze sa tez i inne. Mogła byś podać link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 05.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 http://budujdom.pl/projekt-typowy/tk30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 05.08.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Poza tym wydaje mi się zbędny ten grill czy kominek na tarasie. Tylko będzie brudno od tego. Mozna grill zrobic na trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 07.08.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Poza tym wydaje mi się zbędny ten grill czy kominek na tarasie. Tylko będzie brudno od tego. Mozna grill zrobic na trawie A mi się podoba pomysł z kominem, po za tym jak dobrze się go zrobi to nie ma prawa się nic brudzić, no oprócz komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 07.08.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 http://budujdom.pl/projekt-typowy/tk30 To jest link który podałam na samym początku Gdzie tam są inne wersje kolorystyczne tego projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 07.08.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ale ktos mi o tym pisał, ten projekt wydaje mi się ciekawszy niż komfortowy. Pozdr Komfortowy jest niestety droższy w budowie, a najbardziej w tym projekcie ujęły mnie duże przeszklenia między tarasem a salonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 07.08.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Komfortowy ma jak dla mnie kilka minusów. Największa wada to jedna łazienka!!! Mógłbym się jeszcze przyczepić do strat powierzchni na korytarzach (prawie 30m). TK30, a co myślisz o KOS'ie http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=100&unset=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 07.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ze w TK tez jest duzo przeszkleń i fajna chyba jest kuchnia doświetlona z dwóch stron. O wersjach kolorystycznych ktos pisał w internecie ale nie mogę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 07.08.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 i jak pali się grill na tarasie to na polbruku zostaja plamy z tłuszczu i td. których nie można usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 07.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 "KOMFORTOWY" rzeczywiście fajny, poprzednio ogładałam Komfortowego z Muratora ,a okazuje sie, że to 2 rózne projekty. Podobnie jak z "Oliwką".http://projekty.budujemydom.pl/projekty.php?w=1&id=2771_komfortowy_-_mg_projekt&s=opisorazhttp://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=353&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=komfortowy&symbol=&x=18&y=6&nr=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 07.08.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Jeśli chodzi o Komfortowy z Muratora to jak dla nas zdecydowanie za duży. Gdzieś musi być granica metrażówki a jeśli mielibyśmy się już zdecydować na 190m2 użytkowej to wolałbym pójść w piętra niż rozłożyć to na jednej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 07.08.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) zmieniam zdanie i buduje Oliwkę Edytowane 20 Czerwca 2010 przez grazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 07.08.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Powiem szczerze, że całkiem niezły jest ten projekt Najbardziej u mnie zapulsowało to iż wejście z garażu jest niedaleko przedsionka, a nie tak jak w TK30 dwa osobne wejścia do domu, jestem osobą zabieganą więc okrycie pewnie będę zostawiała w pomieszczeniu gospodarczym między garażem a kuchnią, zwłaszcza jak będę wracała z zakupami, a tu można uniknąć tego problemu. Podoba mi się też duży salon połączony z kuchnią, ale pozmieniała bym troszkę w części sypialnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 07.08.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Jeśli chodzi o komfortowy to mówiłam o tym : http://www.mgprojekt.com.pl/domki/komfortowy/rzuty.php Jedyne co to wiatrołap trzeba było by dorobić Ale ten drugi też jest całkiem niezły, tylko faktycznie troszkę za duża ta powierzchnia, kto to będzie grzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 07.08.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 grazi, a znalazłaś coś godnego uwagi na tych 48 stronach? Albo z duże, za małe też źle, albo garaż jednostanowiskowy, albo tylko jedna łazienka... zawsze coś nie tak. Ja w sumie tylko CYRUS (podobne toto do KOSa tylko że większe) http://www.projekty-domow-parterowych.pl/projekt-domu-CYRUS-3170-19.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 07.08.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 TK30, jeśli chodzi o KOS'a to my też widzimy kilka drobnych zmian w postaci dodatkowej toalety przy wiatrołapie kosztem pokoju 12. I właśnie ten pokój miałby być połączony z łazienką 11. Łazienka 9 powiększona o szafy w przedpokoju będzie jako łazienka osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 07.08.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 i jak pali się grill na tarasie to na polbruku zostaja plamy z tłuszczu i td. których nie można usunąć O tym akurat nie pomyślałam ale zawsze można zastosować jakąś osłonkę, ewentualnie pominąć budowę kominka na szczęście nie stanowi on dla konstrukcji całego domu jakiegoś ważnego elementu,bez którego domek mógł by się zawalić Po za tym planuję taras zbudować z desek więc może aż takiego problemu z tym grillem nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 07.08.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 TK30, jeśli chodzi o KOS'a to my też widzimy kilka drobnych zmian w postaci dodatkowej toalety przy wiatrołapie kosztem pokoju 12. I właśnie ten pokój miałby być połączony z łazienką 11. Łazienka 9 powiększona o szafy w przedpokoju będzie jako łazienka osobna. A ja bym w 12 zrobiła sypialnie i w tej wnęce garderobę i tak jak ty połączyła bym ją z łazienką 11. A jeśli chodzi o dodatkową toaletę to mi nie jest aż tak potrzebna, a i jeszczę toaletę 9 tak jak ty powiększyła bym o te szafki i zrobiła ogólno dostępną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts