Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam! Czy ktoś buduje TK30 w okolicach Łodzi lub Częstochowy? A może ktoś już skończył budowę i zechciałby pokazać swój domek? Zależy mi na sprawdzeniu doświetlenia kuchni. Mam wątpliwość, czy zadaszenie nad oknem nie zabiera za dużo światła? Dzięki z góry za każdą odpowiedź. Pozdrawiam.
https://forum.murator.pl/topic/97720-projekt-tk30-pracownia-architeka/page/6/#findComment-5069144

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeden z użytkowników ( mama nadzieję, że się nie obrazi jak go zacytuję) "

lewy2000 Witam wybudowałem ten dom za 130 000zł stan surowy otwarty, wszystko według projektu.......... Pozdrawiam Maciek

gdzie kolego masz ten domek ? ja ruszam tez, tzn na razie szukam kogoś kto mi przerobi projekt i jestem gotów za to zapłacić. 130tys to super wydatek jak na taki stan (mogl bym wydac odrazu jak by to nie trwało miesiącami + załatwianie papierów). Moj kolego chciał budować TK30, pojechałdo architekta na zmiany projektu, Ci się wypieli i zaproponowali swój , podobny . jak mi pokazał to mu powiedziałem ze to całkiem co innego jest. Do Tk30 to ma daleko. Ktoś moze zna autora KT30? Ew jakieś biouro projektowe Łodzkie / Mazowieckie które jest otwarte na zmiany w tym projekcie ? W nijak mi nie pasuje do działki, ale pasuje mi pod wieloma innymi względami. DLatego zostaje przy nim.

https://forum.murator.pl/topic/97720-projekt-tk30-pracownia-architeka/page/6/#findComment-5079408