polon2 06.01.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam! Czy ktoś buduje TK30 w okolicach Łodzi lub Częstochowy? A może ktoś już skończył budowę i zechciałby pokazać swój domek? Zależy mi na sprawdzeniu doświetlenia kuchni. Mam wątpliwość, czy zadaszenie nad oknem nie zabiera za dużo światła? Dzięki z góry za każdą odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spacewalker 11.01.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Jeden z użytkowników ( mama nadzieję, że się nie obrazi jak go zacytuję) " lewy2000 Witam wybudowałem ten dom za 130 000zł stan surowy otwarty, wszystko według projektu.......... Pozdrawiam Maciek gdzie kolego masz ten domek ? ja ruszam tez, tzn na razie szukam kogoś kto mi przerobi projekt i jestem gotów za to zapłacić. 130tys to super wydatek jak na taki stan (mogl bym wydac odrazu jak by to nie trwało miesiącami + załatwianie papierów). Moj kolego chciał budować TK30, pojechałdo architekta na zmiany projektu, Ci się wypieli i zaproponowali swój , podobny . jak mi pokazał to mu powiedziałem ze to całkiem co innego jest. Do Tk30 to ma daleko. Ktoś moze zna autora KT30? Ew jakieś biouro projektowe Łodzkie / Mazowieckie które jest otwarte na zmiany w tym projekcie ? W nijak mi nie pasuje do działki, ale pasuje mi pod wieloma innymi względami. DLatego zostaje przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts