Aieksandra 06.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Czy 15 zł za mb listwy dębowej przypodlogowej to odpowiednia cena? - za robociznę . Wydaje mi się drogo! A ile za samą dębową listwę mb? Bo wykonawca zamówił je u stolarza i zaznaczył że wyjdzie taniej niż w sklepie. Jak na tym wyjdę? Początkowo myślałam że te 15zł to będzie za całość tj. materiał + robota, ale pan powiedział że tyle za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Acha - czyli materiał bierzesz w ciemno. To tylko proszę później nie pisać na forum: wykonawca mnie oszukał. Zażądał 100zł/mb listwy przypodłogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 07.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Aieksandra to ty sie go nawet nie zapytałas ile za materiał?stwierdzenie ,ze taniej jak w sklepie niewystarczyloby mi...zawsze pytaj taniej czyli ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aieksandra 07.03.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No i dalej nie wiem ile za robociznę Co do materiału.... jeszcze go nie kupiłam! Pytam życzliwych forumowiczów i w dodatku tych co ostanio kładli listwy. Może znajdą się tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Co do materiału.... jeszcze go nie kupiłam! Nie kupiłaś ale już zamówiłaś i to w ciemno ... Pytam życzliwych forumowiczów i w dodatku tych co ostanio kładli listwy Ja chyba jestem życzliwy i w dodatku kładłem ostatnio listwy. Ale że to ja właśnie kładłem listwy, robocizna była bardzo tania. Myślę, że jakieś 0zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.03.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 15zl/mb ? czyli powiedzmy 100mb to koszt (robocizny) półtora patyka to sporo, nawet jesli w cenie wszystkie wyprawki (szpachlowka, bejca, podciecia itp.), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts