Włodek74 06.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Jestem w totalnej rozterce, muszę podjąć decyzję o wykończeniu podłóg na parterze (hol, kuchnia, jadalnia i salon) i nie wiem na co się zdecydować. Drewno odpada pod każdą postacią-pies i podłogówka. Myślę o płytkach, ale nie podoba mi się gres polerowany bo spotykam go w każdym sklepie, u fryzjera, wszędzie . Ale tutaj mały problem, nie znam innych płytek które lśniłyby i dawały wrażenie przestronności. I jeszcze jedno, jeśli już gres to znacie może jakiś w odcieniach szarości?Proszę o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 06.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Jest cała linia gresów semi-poler - takie "nierówno polerowane", miejscami matowe, miejscami błyszczące. Ja mam Ceramica Pamesa Tibet Blanco. http://img156.imageshack.us/img156/7060/zdjcie003kw4.th.jpg Niestety nie dało się kota zgonić - podobały mu się ! Zdjecie nie jest dobre w sztucznym swietle, płytka jest jaśniejsza i nie szara tyliko w odcieniu kremowym. I nie tylko ja mam te płytki - chociaz u mnie na razie nie położone! http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mojego-przytulnego,t84281-480.htm?highlight=tibet To Tibet Marfil - jest troszkę ciemniejszy. Jest jeszcze Marron - brązowy. Nie mają tego "bankowego" sznytu, są mniej śliskie, naturalne w wyglądzie i przepiękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek74 07.03.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jestem bardzo wdzięczna za szybki odzew, musimy zobaczyć te płytki w realu. Może jeszcze ktoś? Pozdrawiam serdecznie! A przy okazji- śliczny kotuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 09.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 el-ka, gdzie kupowałaś swój gres i jeśli nie tajemnica po ile bardzo mi się podoba, może być z kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 09.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jk też bym prosiła o informację w sprawie gresu. A może i kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 11.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 szarości - sprawdź mistral paradyżasą i satynowe i polerowanemoim zdaniem baaardzo ładne (ja będę miała beże z tej serii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 11.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam, u siebie mam gres matowy w kolorze grafitu - firma Cersanit, 30x60 - lekko mazany - znalazłam tylko takie zdjęcie:http://foto.onet.pl/upload/18/48/_432399_n.jpgŚwietnie się sprawdza, nie widać na nim aż tak bardzo piasku i kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja mam jasnoszare płytki gresowe na dole w domu. W wiatrołapie mam marmur. Też lśni ale wyglada juz inaczej niż gres Zdjecia w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.03.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A nie myślałaś o marmurze? Cena do wytrzymania a realizacje są naprawdę fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 12.03.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jak to było, bo nie pamiętam, na marmurze chyba plamy zostają? np mokre buty postawić nie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 12.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 to zależy od marmuru. Polskie marmury raczej nie przyjmują plam. Biała marianna kiedyś była bardzo popularna w budynkach użyteczności publicznej i jakoś wygląda\dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Marmur jest cały w plamy http://images33.fotosik.pl/168/43e6e7bac7574e61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.03.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja rowniez nie zdecydowałam sie na wysoki poler. Wybrałam gres satynowy. Marbella ivory. zdjecia w dzienniku budowy "motylowe budowanie" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 to zależy od marmuru. Polskie marmury raczej nie przyjmują plam. Biała marianna kiedyś była bardzo popularna w budynkach użyteczności publicznej i jakoś wygląda\dała Raczej wszystkie przyjmują Tyle że od butów plamy się nie porobią, bo woda wyschnie, a to co można wnieść na butach raczej za grube, żeby wsiąkło Ale do kuchni to już się raczej nie poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 nnatasza a jaki to dokladnie cersanit ten szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts