kakusek 30.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Madziorka otwor drziw balkonowych masz na 270 cm?Ja chce taki zrobic u siebie (3 r5azy po 90) lub podzial na 2 i okna przesuwane-jakie u siebie planujesz?Jezeli poszeze okno o 70 cm to akurat zostani9e mi scianka 200 cm i zmiesci mi sie naroznik ktory niedawno upatrzylam i jest na razie faworytem do zakupu (wym 315X195) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 02.07.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Madziorka otwor drziw balkonowych masz na 270 cm?Ja chce taki zrobic u siebie (3 r5azy po 90) lub podzial na 2 i okna przesuwane-jakie u siebie planujesz?Jezeli poszeze okno o 70 cm to akurat zostani9e mi scianka 200 cm i zmiesci mi sie naroznik ktory niedawno upatrzylam i jest na razie faworytem do zakupu (wym 315X195) tak , otwór drzwi balkonowych mamy 270 cm , dzielimy go na dwa i dajemy okna przesuwane z wzmocnioną szybą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Noo, nareszcie jakieś fotki Już myślałam, że Cię jakie licho porwało, bo tyle czasu milczenia Bardzo dobry pomysł z tym powiększeniem tarasu - w lecie będzie idealny do odpoczynku - częściowo zacieniony, częściowo nasłoneczniony - super! Współczuję kłopotów z elektrownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.07.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Noo, nareszcie jakieś fotki Już myślałam, że Cię jakie licho porwało, bo tyle czasu milczenia Bardzo dobry pomysł z tym powiększeniem tarasu - w lecie będzie idealny do odpoczynku - częściowo zacieniony, częściowo nasłoneczniony - super! Współczuję kłopotów z elektrownią dziękuje , sporo zmartwień mamy ostatnio, ta elektrownia wiele nerwów nas kosztuje, w ogóle nie można się z nimi dogadać, terminy gonią, ekipa też a oni ciągle nas zbywają ,najgorsze jest to że jesteśmy od nich uzależnieni , na dodatek przywieźli nam już więźbę i zostawili ją na ziemii a teraz ponoć przez tydzień mają być deszcze . Co prawda przykrylismy drewno ale obawiam się żeby deski się nie poodkształcały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.07.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Smutna wiadomosc z ta elektrownia-kuzwa panstwo w panstwie Musiscie sie ciagle przypominac i ich dreczyc to moze wkoncu dla siwetego spokoju przyspiesza sprawe. Mam nadzieje ze pani architekt zgodzi sie na poakzanie wizualizacji bo jestem ciekawa jak to Wam wyszlo Macie juz koncepcje na uklad gory-pisalas ze zmieniacie scianki dzialowe?Ja bede chciala tak zrobic scianki w dwoch pokojach u dzieci zeby wyszly tam szafy wnekowe bo jednak jedna wspolna garderoba na korytarzu to troche malawo. Jutro lece na urlop i bede sie widziec ze swoim projektantem-zobaczymy co tam wydumal. Niestety z planem zagospodarowania gmina ma znow obsuwe-ponoc kolejne 4 msc czekania Czasem sobie mysle czy mi sie jeszcze chce ten dom budowac-zwlaszcza jak slysze o kolejnych podwyzkach materialow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 06.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A ja mam nadzieję, ze Wam wreszcie to ruszy...Elektrownia się spręzy i drzewko Wam nie zmoknie. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 07.07.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Smutna wiadomosc z ta elektrownia-kuzwa panstwo w panstwie Musiscie sie ciagle przypominac i ich dreczyc to moze wkoncu dla siwetego spokoju przyspiesza sprawe. Mam nadzieje ze pani architekt zgodzi sie na poakzanie wizualizacji bo jestem ciekawa jak to Wam wyszlo Macie juz koncepcje na uklad gory-pisalas ze zmieniacie scianki dzialowe?Ja bede chciala tak zrobic scianki w dwoch pokojach u dzieci zeby wyszly tam szafy wnekowe bo jednak jedna wspolna garderoba na korytarzu to troche malawo. Jutro lece na urlop i bede sie widziec ze swoim projektantem-zobaczymy co tam wydumal. Niestety z planem zagospodarowania gmina ma znow obsuwe-ponoc kolejne 4 msc czekania Czasem sobie mysle czy mi sie jeszcze chce ten dom budowac-zwlaszcza jak slysze o kolejnych podwyzkach materialow. Podjeliśmy decyzję że górę zaprojektujemy sami , za dużo nas to by wszystko wyniosło kasy, dlatego projektantka aranżuje nam tylko dół domu i górną łazienkę . Decyzję co do pokoi na górze podejmiemy jak będzie już zamontowana więźba i chłopcy zajmą się murowaniem ścianek działowych, mam nadzieje że wtedy będzie nam dużo łatwiej . Kurcze też się macie ze swoją gminą, strasznie zwlekają z tymi WZ, ile można czekać . Trzymam za was kciuki żeby udało się wam w miarę szybko wyegzekwować ten papierek . Mi tez już się wszystkiego odechciewa , przy życiu trzyma mnie tylko myśl, że powoli zaczynamy nowy etap w zyciu i nie będziemy męczyć się już w bloku , no i ten własny kawałek ziemi z wymarzonym domem który niebawem będzie naszym miejscem na ziemii . Gosiu, życzę ci udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 07.07.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja mam nadzieję, ze Wam wreszcie to ruszy... Elektrownia się spręzy i drzewko Wam nie zmoknie. Trzymam kciuki powiem szczerze że też mam taką nadzieje choć ostatnio to już przestałam być dobrej myśli , za kciuki nie dziękuje na pewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.07.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Gratuluję, Madziu - nareszcie to co Wam spędzało sen z powiek udało się zlikwidować W takim razie trza to oblać http://img386.imageshack.us/img386/9964/szampan1vy9.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 17.07.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Gratuluję, Madziu - nareszcie to co Wam spędzało sen z powiek udało się zlikwidować W takim razie trza to oblać http://img386.imageshack.us/img386/9964/szampan1vy9.png oj trzeba, trzeba , dziękuje za szampana , zdrówko Moniu , nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa że już po wszystkim, ostatnie tygodnie strasznie nas dołowały ale dzięki Bogu już po wszystkim , teraz tylko oczekujemy na przybycie ekipy od dachu i budujemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 18.07.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ale się cieszę Gratuluję! Szampanem się częstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 19.07.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ale się cieszę Gratuluję! Szampanem się częstuję dziękuje , twoje zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 05.08.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ale pięknie wygląda Wasz dom posiadając szkielet dachu Gratuluję postawienia więźby! Bryła nabrała domowego kształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.08.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Madziu, ale Ci zazdraszczam tej więźby My jeszcze się musimy pomęczyć i poczekać zanim będziemy na tym etapie kasy na razie brak Pięknie u Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.08.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ale pięknie wygląda Wasz dom posiadając szkielet dachu Gratuluję postawienia więźby! Bryła nabrała domowego kształtu dziękuje ,zanim się obejrzysz to i u was za chwile będzie stała więźba , niestety u nas krokwie są troszke za krótkie przez co będziemy je dodatkowo wydłuzać żeby nie było wrażenia zbyt krótkiej czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.08.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Madziu, ale Ci zazdraszczam tej więźby My jeszcze się musimy pomęczyć i poczekać zanim będziemy na tym etapie kasy na razie brak Pięknie u Ciebie Pozdrawiam ech ta kasa, doskonale cię rozumiem . Ale sama zobaczysz, czas szybko leci i niebawem zaczniecie iść dalej z budową. Teraz masz za to więcej czasu aby oddać się swojej pasji, twój cudny ogród z dnia na dzień jest coraz piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 07.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Czekam na zdjęcia Jutro kciuki zacisnę Gratuluję postępów prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Madzia jeszcze chwila a za ogrod bedziesz sie brala Ja niestety znow jestem w punkcie wyjscia Ogladnelismy w realu Melodie i juz bylam pewna ze maz zalapie bakcyla a uslyszalam haslo:"szukaj domu z 2 spadowym dachem bo taki nas wykonczy"Myslalam ze umre -rok sleczenia i analizowania kazdego pomieszczenia poszedl sie.... Niestety nie dam rady przeforsowac swoich marzen wiec siedze i szukam stodolki ktora by mnie choc troszke zauroczyla Czasu mam coraz mniej bo lada dzien wchodzi plan i powinnam kupowac materialy a ja nadal nie wiem co bedziemy budowac. Ciesze sie ze ze zalozylas dziennik bo bede mogla choc wirtualnie ogladac na biezaco moje niespelnione marzenie Czekam na kolejne foty i trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie kolejnych dylematow budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Madziu, fajnie, że jest mozliwość wydłuzania krokwi - zdecydowanie lepiej będzie dach wyglądał z niższym i szerszym okapem . Jaka Wam wyszła teraz odległość od ścian 80cm, czy 1m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 28.08.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Madzia jeszcze chwila a za ogrod bedziesz sie brala Ja niestety znow jestem w punkcie wyjscia Ogladnelismy w realu Melodie i juz bylam pewna ze maz zalapie bakcyla a uslyszalam haslo:"szukaj domu z 2 spadowym dachem bo taki nas wykonczy"Myslalam ze umre -rok sleczenia i analizowania kazdego pomieszczenia poszedl sie.... Niestety nie dam rady przeforsowac swoich marzen wiec siedze i szukam stodolki ktora by mnie choc troszke zauroczyla Czasu mam coraz mniej bo lada dzien wchodzi plan i powinnam kupowac materialy a ja nadal nie wiem co bedziemy budowac. Ciesze sie ze ze zalozylas dziennik bo bede mogla choc wirtualnie ogladac na biezaco moje niespelnione marzenie Czekam na kolejne foty i trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie kolejnych dylematow budowlanych Kakusku, napewno znajdziesz jakis ładny projekt , jak już zdecydujesz który to będzie, koniecznie się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts