kkoowal 06.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam wszystkich.Zapraszam do komentowania i wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam "niedalekich" sąsiadów. Z przyjemnością będę śledzić wasze poczynania. Jesteśmy o krok przed Wami - we wtorek kończymy stan "0" Za wodę wydaje mi się drogo - ja za 50m pierwszą wycenę miałam 6000zł i podziękowałam panu Narazie się wstrzymaliśmy z wodą bo u nas są wysokie wody gruntowe i i tak nie można kopać. Pozdrawiam - Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Powodzenia i wytrwałości w budowaniu życzę ps. pan Kret czasami też się myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 17.03.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Powodzenia i wytrwałości w budowaniu życzę ps. pan Kret czasami też się myli na szczęście się pomylił przestało padać o 7:30, więc jak na razie plan wykonany . Dzięki za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 18.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witaj!U nas podobny etap.Dzis miała wejść koparka, jutro miało powstać zrojenie a w piątek miała być zalana stopa. Ale... Przestraszyliśmy sie prognozy i d... zbita.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.03.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Te pustaki na polu nie dostają nóg ? Jak do tej pory na szczęście nogi im nie wyrosły, może to kwestia czujnego sąsiada, który mieszka naprzeciwko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim.d 04.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No no tempa u Ciebie prace nabrały... pozazdrościć, oby tak dalej a Iskierka szybciutko urośnie. Powodzonka, będziemy zaglądąć i obserwować postępy M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazgi 06.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam Ja w szczególności wyboru lokalizacji... zawsze marzył mi się dom w okolicy lasu... coś fantastycznego Niestety jak to życie... szybko zweryfikowało mój plan i mieszkam z 10km od najbliższego lasu hehe Pozdrawiam i życzę dalej takiego tempa jak macie teraz Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 06.04.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam Ja w szczególności wyboru lokalizacji... zawsze marzył mi się dom w okolicy lasu... coś fantastycznego Michał Las jest, ale w "pakiecie" z F16 - działka jest jakieś 4 km od pasa startowego - na szczęście od "mojej strony" lądują, więc hałas jest znośny Zaletą mojej działki była cena i szybkość dojazdu do pracy w centrum miasta (25 minut). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 10.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ale szybko wam to idzie - gratuluję Kiedy zalewanie stropu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 12.04.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ale szybko wam to idzie - gratuluję Kiedy zalewanie stropu? w piątek mieli zazbroić schody i w poniedziałek wylalać strop - ale pogoda była fatalna. Mam nadzieję, że w środę uda sie w końcu zalać strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 28.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Polecam moich cieślo-dekarzy, jeśli jeszcze szukasz. Szczegóły i namiar w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nieźle zasuwacie z robotą ... tak trzymać. Co do koloru dachówki to kasztanowy jest wart zastanowienia się, czerwony chyba już bardziej "oklepany" ale oczywiście wybierzcie taki jak wam pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.05.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ach, tak przyjemnie patrzeć jak domek rośnie... Pisałeś, że murarz skopsał ci wymiary drzwi. Może zrobił tak dlatego, że to sa rozmiary standardowe. My też je zmniejszylismy, bo nie chcemy dopłacac do drzwi na zamówienie. no ale to oczywiście kwestia i gustu, i zasobów pieniężnych Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej pojawił się dach. Pozdrawiam.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 08.05.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Pisałeś, że murarz skopsał ci wymiary drzwi. Może zrobił tak dlatego, że to sa rozmiary standardowe. My też je zmniejszylismy, bo nie chcemy dopłacać do drzwi na zamówienie. no ale to oczywiście kwestia i gustu, i zasobów pieniężnych Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej pojawił się dach. Pozdrawiam.b Teraz już to wiem... drzwi zostały mniejsze. Na szczęście się pomylił... bo pewnie sam zapłaciłbym im za obniżenie nadproża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.05.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Bądź tak dobry i zdradź ile betonu potrzebowałeś na strop, balkon i schody. Wiem, że masz poszerzony dom - ja nie - ale może jakoś mi się wypośrodkuje.Jak widzę miłe zaskoczenia (wczesniejsze wizyty majstrów) przeplatane są mniej miłymi (koszty okien). no ale już niebawem będziesz miał własny dach (dosłowny) nad głową. I tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 11.05.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Na strop, balkon i schody 14m3.Schody też mam lekko zmienione skoszony jest już 2 stopień - ale za to idąc środkiem wszystkie stopnie maja ta sama szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mala1809 19.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam.Widzę że zastanawiasz się nad oknami. My braliśmy okna ze Świebodzina firma BEMA, polecam, mamy okna z roletami i z moskitirami a dokładniej moskitiery są na oknie w salonie, kuchni i w wc , na górze mamy moskitiery w ramkach zakładane na okna, bo nie braliśmy rolet. Okna mamy w koloże złoty dąb. Popieram twoja malożnke że się upiera , bo jak teraz nie kupisz z moskitierami to potem tym bardziej.A zapłaciliśmy za nie 15177 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 24.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Sliczna Iskierka.Fajne okna, ostro pojechaliscie dajac wszystkie okna z 1 tafla szkła.Ciekaw jestem czy moskitiery zdadza egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegi 27.06.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 mam pytanie co do komina czy robliscie lana czpę z betonu czy tylko jakoś kli nkierem obmurowaliście bo mój majster nie za bardzo wie jak zabrać sie do wylania tej czapy(chodzi o wystającą część po obrzezach komina) nie wiem czy zakumałeś o co chodzi bo nie wiem jak fachowo sie to nazywa czekam na odp i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts