kkoowal 30.06.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 mam pytanie co do komina czy robliscie lana czpę z betonu czy tylko jakoś kli nkierem obmurowaliście bo mój majster nie za bardzo wie jak zabrać sie do wylania tej czapy(chodzi o wystającą część po obrzezach komina) nie wiem czy zakumałeś o co chodzi bo nie wiem jak fachowo sie to nazywa czekam na odp i pozdrawiam Generalnie wiem że czapę zalewali - niestety były wtedy upały i troszkę spękała Uszczelnili silikonem i założyli blachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegi 01.07.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 rozumiem dziekuję u nas wylali czapę mam nadzieje ze dobrze to zrobili mąż był na górze i mówił, że ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaspw 11.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie, bardzo podoba mi się projekt Iskierka, w przyszłym roku mam zamiar zacząć budowę ..., przynajmniej mam taką nadzieję że uda mi się załatwić wszytkie papierkowe formalności na czas Chciałem was zapytać czy ktoś buduje Iskierkę w rejonie mazowsza?? czytałem na temat zmian w projekcie i wiele wydaje mi się słusznych, ale taka zasadność najlepiej potwierdza się w rzeczywistości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 04.09.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 O matko chłopie ale przyszalałeś Zaczynaliśmy prawie równo i w porównaniu z tobą jestem daleko za murzynami ( nie obrażając czarnoskórych). No ale nie wprowadzam się w tym roku. Jestem bardzo ciekawa jak zaplanowałeś sobie łazienkę na dole? Co i gdzie zamierzasz zainstalować? A ten murek to fajna sprawa i mnie też od dawna chodzi po głowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 07.10.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 W sobotę będzie koniec z małą łazienką - postaram się wgrać parę fotek. Choc czasu ostatnio mało by zaglądać do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No prosze jak prace postepują. Jeszcze chwila i bedziesz grzał sie przy własnym kominku. Pozdrawiam i śledzę dalej ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.10.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No tego kominka to ja już też zazdroszczę ....a budowa śmiało do przodu postępuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 28.10.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Tak w końcu jakie są zalety domu? - Ogród i kominek Resztę można mieć w bloku... Wkład tani nie był, ale podnoszona do góry szyba i możliwość palenia w otwartym piecu .. warto było. Myślę, że docelowo będzie to mój najlepszy kanał "TV" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam - gratuluję juz zamieszkałego domku:) Macie rewelacyjne schody - co jest na podstopniach? Czy mogę prosić o namiary jeśli jesteście zadowoleni z wykonawców? Kuchnia też fajnie wyszła - od razu podpytam o to co macie na ścianie między dolnymi a górnymi szafkami? Wszystkiego Dobrego na Święta w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 24.12.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Cóż schody zamówiłem w Centrum Schodów w Plewiskach.(http://www.centrum-schodow.com.pl/)Wykonanie bardzo solidne i choć wszyscy mówili, że może być drogoja uważam, że 9,5 tys to dobra cena za te schody.Jeśli chodzi o konkretnego wykonawce (stolarza który montował - bo oczywiście montaż robią podwykonawcy) to namiary podeślę na priv. Stopnie są bukowe barwione (ciemne fajnie wyglądają, ale teraz już wiem że to nie był najlepszy pomysł - małżonka biega ze szmatka bo ciągle widać na nich kurz.) Podstopnie są z blachy nierdzewnej takiej drapanej. Jeśli chodzi kuchnię to panel nad płytą i okapem jest wykonany z aluminium. W celu obcięcia kosztów reszta fartucha wykonana jest z płyty meblowej w kolorze aluminium. Przynajmniej jako nowe idealnie pasuje do tego oryginalnego aluminium zarówno kolorem jak i fakturą. Dookoła w Fartuch wpuszczona jest listwa do montowania haczyków i innych takich systemowych dupereli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts