wojtek Sz 07.03.2008 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Wszelkie komentarze i uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 01.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam, projekt bardzo ładny, także zakupilismy w Archonie, ale torszę mniejszy i parterowy, ale zapytanie mam troszkę inne o wielkość porotermu, ktory chcesz sciągnąć, no i oczywiście o kontakt gdzie można jego zakupić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 16.04.2008 03:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Wymiary porotermu to 250/375/238 w tym tygodniu ma byc na placu budowy, ale jak bedzie zobaczymy. Troche gosc kombinuje tlumaczac sie niedogodna lokacja mojej budowy(sanok, podkarpackie). Wiec pozostaje tylko czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 29.09.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 witam ale idziesz jak burza gratulacje... ładnie się ogląda widzę że moja odpowiedź w sprawieokien już pewnie za późno pozdrawiam i trzymam kciuki atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 30.09.2008 02:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 witam ale idziesz jak burza gratulacje... ładnie się ogląda widzę że moja odpowiedź w sprawieokien już pewnie za późno pozdrawiam i trzymam kciuki atka Rozmawialem z moimi chlopakami od murarki, powidzieli ze nie ma rzeczy niewykonalnych, wiec jak chce moga te okna przerobic (oczywiscie za odpowiednia doplata).Tak wiec wszelkie porady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 16.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Wojtku - trzymam kciuki za budowe i czekam na kolejne zdjecia Powiedz mi tylko - jak ty wstajesz o 4 nad ranem i jeszcze jesteś przytomny na tyle żeby posty pisać!!?? Zazdroszcze ja o tej porze rzadko kiedy wiem jak mam na imię Aha - i co okna powiekszane beda?? Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 21.10.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witaj Aniu !!!!!! Co do tej 4:00 rano to nie jest tak jak myslisz, ja mieszkam w USA wiec u mnie jest 21:00 (wiec zaden ze mnie ranny ptaszek ) Tak wiec jak latwo sie domyslic, swojego domku jeszcze nie widzialem :(nie wliczajac zdjec) Budowa na odleglosc to naprawde trudne i meczace zajecie, szczegolnie ze nie mozesz zobaczyc efektu. Wszystko trzeba zalatwiac na telefon, co czesto nie przynosi oczekiwanycz rezultatow. Np. pogoda piekna a moi murarze nie przychodza , ja dzwonie a oni nie odbieraja tel., bo wiedzo ze i tak nie moge pojawic sie u nich w domu. A jak juz sie pojawjo to wymysla jakas smieszna banalna wymowke. Tak wiec nie ma lekko Co do okien jeszcze nie podjalem decyzji, no ale i tak musze czekac na moich kombinatorow Pozdrowienia!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 21.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Oj - no to ja powiem ze wspolczuje bo ja jak jeden dzien opuszczam kiedy cos sie dzieje na budowie to mam wrazenie ze cos trace - i pewnie tak troche jest ale...w koncu po to sie budujemy zeby tam mieszkac a nie po to zeby sie budowac a ten dzien w koncu nadejdzie:) A kombinatorzy beda zawsze kombinowac Nie masz tam kogos na miejscu? Reprezentanta z gatunku asertywnych (najlepiej przesadnie i zmotywowanych do pomocy Budujesz systemem gospodarczym czy zlecasz całościowo firmie? Aha - no i kto się iglakami opiekuje? Narodowości polskiej chyba muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam Dom pieknie rośnie w górę i oby pogoda dopisała. Fajnie sie ogląda - przypomina mi się jak było u nas na początku.Dokonalismy kilku zmian. Powiekszylismy okna na dole 120/120, zlikwidowalismy balkony w zamian za to mamy taras zadaszony. Okna na górze 150/150/ Kuchnie zamienilismy z pokojem. Oczywiście - nieszczęsne nadproże na garażem. trzeba wczesniej przewidzieć jakie sa potrzebne wymiary dla bramy. U nas nadproze wyszło 9 cm a teraz musimy to jakoś uzupełnic zeby powiekszyć do minimum 16 cm. Gdybym była tego świadoma na poczatku - na etapie adaptacji projektu mozna by to zmienic. Tu mozna trochę zobaczyć jak wygląda nasz rodo5 strona 12 http://forum.muratordom.pl/dom-w-rododendronach-5-nowosc,t63722-660.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 22.10.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Domek szybko rośnie , Wkleiłam zdjęcie frontu domu, jutro postaram się zrobić jeszcze kilka zdjęć i coś wkleić. Bardzo się cieszę, że zmieniliśmy wymiary okien, a to na bocznej ścianie zlikwidowaliśmy. Jeśli masz jakieś pytania pisz, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 25.10.2008 02:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Oj - no to ja powiem ze wspolczuje bo ja jak jeden dzien opuszczam kiedy cos sie dzieje na budowie to mam wrazenie ze cos trace - i pewnie tak troche jest ale...w koncu po to sie budujemy zeby tam mieszkac a nie po to zeby sie budowac a ten dzien w koncu nadejdzie:) A kombinatorzy beda zawsze kombinowac Nie masz tam kogos na miejscu? Reprezentanta z gatunku asertywnych (najlepiej przesadnie i zmotywowanych do pomocy Budujesz systemem gospodarczym czy zlecasz całościowo firmie? Aha - no i kto się iglakami opiekuje? Narodowości polskiej chyba muszą być Witaj Aniu, no niestety ja buduje sie z mysla ze ten dzien kiedys nastapi, poprostu nie mam innego wyjscia. Chociaz bardzo bym chcial widziec jak moj domek rosnie Budowa zajmuje sie moja mama i ciocia niestety nie ma w domu zadnego "chlopa" ktory dopilnowalby prac i terminow. A od dwoch kobiet wymagagac za duzo nie moge(i tak robia kawal dobrej roboty) A iglakami zajmuje sie moja mama jest ich okolo 280 sztuk, czesc jest w doniczkach a czesc w gruncie, tak wiec jest co pdlewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 25.10.2008 02:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Domek szybko rośnie , Wkleiłam zdjęcie frontu domu, jutro postaram się zrobić jeszcze kilka zdjęć i coś wkleić. Bardzo się cieszę, że zmieniliśmy wymiary okien, a to na bocznej ścianie zlikwidowaliśmy. Jeśli masz jakieś pytania pisz, pozdrawiam. Czesc Eelii, dzieki za zdjecia. Chcialbym powiekszyc okna dokladnie jak u Ciebie pom. gos. 90/150 kuchnia 120/150, ale boje sie ze w przypadku rodo 5 moze to wygladac nieciekawie (ze wzgledu na symetrycznosc frontowej elewacji, u Ciebie na gorze nie ma okien, wiec wyglada to dobrze), ale mam jeszcze troche czasu na zastanowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 11.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wojtek co nowego u Was na budowie? Jak widać dom nabiera kształtów. A kiedy dachówka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 11.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wojtek - jakie ladne masz zdjecia kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 13.12.2008 03:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wojtek co nowego u Was na budowie? Jak widać dom nabiera kształtów. A kiedy dachówka? Pozdrawiam Nabiera, nabiera, musze powiedziec ze ostatnio troche sie dzieje. Scianki dzialowe prawie skonczone. No i dachoweczka juz sie kladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 13.12.2008 03:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wojtek - jakie ladne masz zdjecia kominów W tej kwestji nie bede skromny, mnie tez sie podobaja . Wiesiek murarz spisal sie na medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 13.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 To teraz czekamy na próbk jak się prezentuja dachóweczki na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę WamWielu głębokich I radosnych przeżyć,wewnętrznego spokoju, wytrwałości I radościOraz błogosławieństwa BożegoW każdym dniu nadchodzącego 2009 RokuSerdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 29.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 O a co taka cisza? Okna już wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts