PeggySue_182 07.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 HEJ:) MAM PYTANIE CO DO BARDZIEJ ZORIENTOWANYCH W PRZEMYSLE "GRESOWYM":) POSZUKUJE PŁYTEK NIEMIECKIEJ FIRMY GROHN O NAZWIE "GRANITO RUSTIC BEIGE" WYM.33x33cm..... STRASZNIE TRUDNO COKOLWIEK O TEJ FIRMIE ZNALESC, GDZIENIEGDZIE PISZE ZE JEST W LIKWIDACJI GDZIE INEDZIEJ ZNOWU ZE NIE....U MNIE W MIESCIE TAM GDZIE KUPOWALAM TE PLYTKI, SKLEP TEN ZERWAL KONTRAKT Z TA FIRMA I SZUKAM JUZ CHYBA WSZEDZIE...I NIE MA... BYLABYM WDZECZNA GDYBY KTOS WSKAZAL MI MIEJSCE GDZIE MOGE DOSTAC TAKIE PLYTKI ALBO COOOO.... .. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 08.04.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ja tez wybralam plytki tej firmy. Kupie w Warszawie w firmie Forbud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeggySue_182 09.04.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzieki za odp:) znalazlam jeszcze w poznaniu na ul. tarnowskiej 23 ew.wrocław ul. czajcza 8a pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts