Kami karolina 28.08.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam, fajny projekt, jeden z trzech nad którymi się zastanawiam. Nie czytałem jeszcze całego forum i w związku z tym czy ktoś, kto już wybudował mógłby mi podać jak to wyszło cenowo po kolei, od stanu zerowego itd. Z góry dziękuję. Wiesz to zależy jaki dach chcesz.Ja mam dach z blachodachówki adamante-tej nowej i sam dach wyszedł mi 50tyś.Tak więc stan surowy otwarty będzie nas kosztował jakieś 150 tyś.zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzelki 29.08.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Cześć Tymianki....wychodzi na to ze zdecydujamy się na Tymianek 3.. ciut wiekszy od tymianka "0", podobała nam sie Werbena ale nie mieści się na działce... Właśnie zaczynamy papierologię ... pozd. Orzełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzelki 05.09.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 czy ktoś buduje Tymianek 3 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 08.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam Poniżej kilka aktualnych fotek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 08.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 27.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 a co Ciebie interesuje? to podeślę Witam wszystkich forumowiczów. Jestem na etapie adaptacji projektu i zastanawiam się jakie zmiany poczynić. Po przejrzeniu forum myślę że na 100% przeniosę kominek w róg salonu koło okna tak jak to zrobił Wito 2008, na zamieszczonych zdjęciach z rozwiązania tzw. fabrycznego salon wygląda jak wąska kiszka. Proszę Wito 2008 i innych o przesyłanie zdjęć na adres [email protected] Czy ktoś z was robił centralne ogrzewanie w całym domu...... nie tylko w łazienkach? Jeśli tak to proszę o spostrzeżenia. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 28.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam wszystkich budujących ten piękny domek Jest może ktoś nowy ? Czy wszyscy juz pobudowali swoje tymianki? My z mężem zaczęliśmy w tym tygodniu płyte fundamentową ,w poniedziałek zalewamy i stan zero wykonany.Zabezpieczamy fundament na zime a od wiosny ruszamy dalej. Projekt tymianka jest teraz troszeczke zmieniony ale mnie sie bardzo podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 28.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a co Ciebie interesuje? to podeślę ja chętnie obejrzałabym zdjęcia elewacji, salonu i łazienki na górze, może jeszcze schody jeżeli to nie problem podaję mój email [email protected] dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 28.10.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam Poniżej kilka aktualnych fotek...... śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 28.10.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 śliczny dzięki bardzo, a tu jeszcze foto z montażu balustrad, trochę słabo widać bo to w nocy się odbywało.... a i jedno zdjęcie już w dzień z perspektywy. Myślę że wyszło ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 28.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ..... a może jeszcze Tymianek Nocą........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 31.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ja chętnie obejrzałabym zdjęcia elewacji, salonu i łazienki na górze, może jeszcze schody jeżeli to nie problem podaję mój email [email protected] dziękuje i pozdrawiam kilka fotek, http://www.fotosik.pl/search.php?search=wito2008&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidek12 31.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 siloj - gratki za pomysł z oświetleniem pod dachem! chyba skopiuje pomysł My jesteśmy po tynkach wewnętrznych i teraz szaleją hydraulicy! mam nadzieję, że terminu dotrzymają i jeszcze w listopadzie wyrobimy się z wylewką - aaaaaleeeee by było pięęęęęknie Między innymi drobnymi przeróbkami w naszym Tymianku, zrobiliśmy jedną dość znaczną - płyta nad ubikacją na dole, jest wylana na równo z resztą! Schody wyszły o 24cm dłuższe niż w projekcie i mimo obaw są wygodne i bardzo fajnie się po nich chodzi (ew. biega). Dzięki temu drzwi w łazience na górze, mogliśmy przesunąć lekko w lewo i w łazience prysznic będzie po prawej od drzwi! Fotki poniżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 31.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 dzidek12, czy wchodząc po schodach nie grzmotniesz się w sufit głową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 31.10.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 kilka fotek, http://www.fotosik.pl/search.php?search=wito2008&page=1 Wito2008 fajnie wykończony domek, gratuluje. Podoba mi się ten wkład kominkowy, jakiej to firmy i ile kosztował jeśli można wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidek12 01.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 dzidek12, czy wchodząc po schodach nie grzmotniesz się w sufit głową? Wszystko OK! obmierzone i sprawdzone doświadczalnie - człowiek do ~1.90m mieści się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 01.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wito2008 fajnie wykończony domek, gratuluje. Podoba mi się ten wkład kominkowy, jakiej to firmy i ile kosztował jeśli można wiedzieć. jakiś Spartherm kosztował jakieś 4-5tys chyba z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kami karolina 08.11.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) [/php][/php]..... a może jeszcze Tymianek Nocą........ Jest śliczny:).Mamy nadzieję że i nam się uda niedługo dojść do takiego etapu!!!Pozdrawiamy. Edytowane 9 Listopada 2011 przez Kami &karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kami karolina 08.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Cały czas wydaje nam się że salon jest dosyć wąski ale patrząc jak już wykończony to nie jest aż taki mały-super.Cieszymy się że zdecydowaliśmy się na piwnicę-jest duża i można ją super wykorzystać.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 08.11.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Też cały czas martwi mnie ten salon ,mógłby być troszkę szerszy Nie widziałam zbyt wielu zdjęć już wykończonego tego salonu ale mam nadzieje że nie bedzie tak żle może ktoś z już mieszkających chce się podzielić swoimi fotkami ? Siloj Twój domek świetnie się prezentuje i w dzień i w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts