dzidek12 29.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jako, że w wątku cisza - pewnie z powodu zimy, to znowu ja coś dodam Mamy gotowe balustrady na balkonach - wersja minimalistyczna, bez udziwnień, drewnianych tralek itp. Koszt 1900zł, w tym montaż, ocynk, malowanie! W końcu dom nabrał swojej "pełnej" bryły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 30.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga d w tym n 05.02.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Kilka fotek z ostatnich prac które coraz bardziej cieszą bo przybliżają do finish'u ....... bardzo prosze o podanie odlegości kominka od ściany- bardzo mi sie podoba. ja jestem na etapie adaptacji projektu dom w tym n i poprosiłam o kominek w odległosci 1,3 m od sciany- i komin w tym samym miejscu, aby salon był bardziej ustawny. i poprosze o wymiary naroznika, czy zmiescił sie taki co ma 3 m na 2,15? badzo dziekuje za odpowiedz Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OW1719510449 03.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 witamy tymiankowiczów za oknem widać już wiosnę więc u wszystkich pewnie pracy coraz więcej, my zamówiliśmy właśnie okna plus rolety zewnętrzne i tu pojawił się problem, czy ktoś z Was ma i może mi powiedzieć jak rozwiązał problem rolety na oknie w sypialni tzn tym łukowym, z góry dzięki i pozdrawiam Wszyskich, p.s. super, że dodajecie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 30.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam forumowiczów, Na wstępie życzę wszystkim Zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkanocnych, a dla budujących Tymianki oby jak najszybciej mogli spędzić święta w swoich nowych domkach. Pozwólcie że wkleję kilka fotek z ostatnich prac które coraz bardziej przybliżają mnie do przeprowadzki. Ostatnia podłoga w wiatrołapie została zakryta płytkami, zrobiłem skrzynkę RTV (internet już działa), szafa w sypialni już jest zmntowana, zamontowana tez stacja uzdatniania i ostatnie karnisze już wiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siloj 30.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 ...... jeszcze kilka fotek z układania kostki wokół domu, tarasu oraz zdjęcia kuchni po całodziennym sprzątaniu żony (tak było wszytsko zakurzone i brudne że nie było nawet koloru blatu widać ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rfaber 05.05.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam wszystkich tymiankowiczów, razem z mężem zastanawiamy się nad wybraniem projektu domu w tymianku i w związku z tym chciałabym się dowiedzieć czy jest szansa, aby obejrzeć ten dom w realu, mieszkamy w Tarnowie ale jesteśmy otwarci na dojazd także w okolice Krakowa czy Rzeszowa, jeżeli ktoś byłby tak miły aby pozwolić nam się rozejrzeć we wnętrzu, proszę o kontakt [email protected]. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidek12 07.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 No to i jak się pochwalę własnoręcznie/własnopilnie/własnowyżynarko zrobionymi schodami Materiał dąb! Różnice w kolorach wynikają z olejowania - nie wszystko jeszcze zaolejowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kami karolina 30.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam wszystkich!! Odwiedzając profil zauważyłem że ostatnio tutaj nic się nie dzieje nie wiem czemu. Może dlatego że wszyscy już się pobudowali i wprowadzili Jednak mam pytanie, czy ktoś z was liczył ile pochłonęła go cała budowa. Wiem że niemożliwe jest policzenie wszystkiego ale jeśli ktoś mógłby mi napisać o sumie jaką włożył w dom to bardzo był bym wdzięczny .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasza77 09.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 witam,czy ktoś buduje Tymianka w okolicach Torunia i zgodziłby się go pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 17.09.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam wszystkich, również jesteśmy zainteresowani budową Domku w Tymianku 4, jesteśmy z Krakowa. Czy jest możliwość w KR lub okolicy obejrzeć taki domek w stanie surowym lub chociażby z zewnątrz? Serdeczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luq 13.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mozę trochę późno ale zapraszam do siebie , mail i numer telefonu wysłałem na priw , aha Olkusz 30 km od Krk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 29.11.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Luq - wysłaliśmy PW, mamy duży poślizg w budowie. Obecnie wchodzi w grę ciągle Tymianek, ale gdyby nieposkręcane schody w Tamaryszkach, to byłyby Tamaryszki... Ciekawi jesteśmy jak radzicie sobie z niskim poddaszem, a może wcale nie niskim? Z tego co pamiętam to Tymianek ma ściankę kolankową 85, a Tamaryszki 125 cm. B. proszę o kilka opinii i pomoc przy wyborze projektu, ew. pomoc w uzasadnieniu Tymianka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzidek12 30.11.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 My podnieśliśmy na ~105cm i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonina Tymianek 23.04.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Wiola 1967 można prosic jakiś kontakt? Jestem z Boleslawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonina Tymianek 23.04.2017 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Zaglada tutaj ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonina Tymianek 27.04.2017 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 ..... i jeszcze coś...... Buduje ktoś tymianka na dolnymślasku koło Boleslawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts