jolanda 07.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 w miejscu pokoju robię łazienkę. jak myślicie,czy okno zostawić bez zmian czy trochę zmniejszyć. Doradzcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A napisałbyś chociaż jakie to okno. Bo jeżeli ma ono 50cmx50cm to pewnie bym jeszcze powiększył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanda 07.03.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 fakt- okno 150/150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 07.03.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jak wymieniac to z szybą matową . Chyba że nikt wścibski nie będzie zaglądal to dobrze jest mieć okno w łazience . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 fakt- okno 150/150 Ładne okno. A po co chcesz zmiejszać? Coś Ci nie odpowiada w istniejącym obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 07.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 fakt- okno 150/150 Ładne okno. A po co chcesz zmiejszać? Coś Ci nie odpowiada w istniejącym obecnie. wlasnie, nie piszesz jaki jest uklad pomieszczenia i czy okno nie przeszkadza w aranzacji wnetrza ja lubie dobrze oswietlone pomieszczenia, zostawilabym tak duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ja bym zostawil, ale zabezpieczyl widok przed niepowołanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 07.03.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ja bym zostawil, ale zabezpieczyl widok przed niepowołanymi Z dugiej strony nie wiemy czy ten pokój/łazienka nie jest czasem na pietrze i przsłoniety drzewami Myślę, ze to indywidualna sprawa - by doradzić lepiej przydałoby się jakieś zdjęcie. Szyba mleczna jest dobra do szpitala a nie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 07.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Również zrobiłam z pokoju łazienkę, i też mam okno 1,5 x 1,5. Zlikwidowałam tylko parapet i obłożyłam gresem. Nie zmniejszałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.03.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja jeszcze przyjrzała się domkowi z zewnątrz. Jeśli chcesz coś zmienić - sprawdź czy nie zaburzysz porządku elewacji. To mała rzecz, a zostanie na lata i będzie szpecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanda 07.03.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dzięki wszystkim za rady i uwagi. Myślę że zostawię bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 07.03.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ale co zrobić z oczętami sąsiadów ? ( wydłubywania nie przewiduję bo na wyłapanie tej ilości ludków poszłoby zbyt dużo energii ) Wracając do meritum. Żaluzje blee, zasłonki blee, matowe szyby blee... jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ale co zrobić z oczętami sąsiadów ? ( wydłubywania nie przewiduję bo na wyłapanie tej ilości ludków poszłoby zbyt dużo energii ) Wracając do meritum. Żaluzje blee, zasłonki blee, matowe szyby blee... jakieś pomysły ? Przy takim podejściu to rzeczywiście, może to okno zamurować i będzie po problemie. Z innych możliwości to: - roleta zewnętrzna - pewnie też blee - rolety żymskie - zmiana lokalizacji - firanki - jeżeli zasłoby blee to i to będzie blee - roletki materiałowe - witraż malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 07.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ale co zrobić z oczętami sąsiadów ? ( wydłubywania nie przewiduję bo na wyłapanie tej ilości ludków poszłoby zbyt dużo energii ) Wracając do meritum. Żaluzje blee, zasłonki blee, matowe szyby blee... jakieś pomysły ? Przy takim podejściu to rzeczywiście, może to okno zamurować i będzie po problemie. Z innych możliwości to: - roleta zewnętrzna - pewnie też blee - rolety żymskie - zmiana lokalizacji - firanki - jeżeli zasłoby blee to i to będzie blee - roletki materiałowe - witraż malowany i ostatnie śłepe okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 07.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ale co zrobić z oczętami sąsiadów ? ( wydłubywania nie przewiduję bo na wyłapanie tej ilości ludków poszłoby zbyt dużo energii ) Wracając do meritum. Żaluzje blee, zasłonki blee, matowe szyby blee... jakieś pomysły ? Przy takim podejściu to rzeczywiście, może to okno zamurować i będzie po problemie. Z innych możliwości to: - roleta zewnętrzna - pewnie też blee - rolety żymskie - zmiana lokalizacji - firanki - jeżeli zasłoby blee to i to będzie blee - roletki materiałowe - witraż malowany i ostatnie śłepe okno.... czyli zamurować .. ? Może ktoś użytkował okno weneckie ? Robi się cos takiego czy moja wyobraźnia szaleje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 07.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 lustro- szkło weneckie.....tak.a okno ślepe to; od zewnątrz okno, a od środka..mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 07.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 a okno ślepe to; od zewnątrz okno, a od środka..mur. bosszzzze, kto by to umyl ? jako bariere przed intruzami zrobilabym roletki rzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 07.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Są takie roletki specjalnie do łazienek, zasuwane od dołu do góry. Jak się siedzi na kibelku naprzeciwko okna to można obłoczki podziwiac, samemu będąc niewidocznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 08.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a okno ślepe to; od zewnątrz okno, a od środka..mur. bosszzzze, kto by to umyl ? jako bariere przed intruzami zrobilabym roletki rzymskie mycie odpada, zestaw szybowy wykonany jest tak samo jak w fasadach, w pasach nieprzeziernych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ale co zrobić z oczętami sąsiadów ? ( wydłubywania nie przewiduję bo na wyłapanie tej ilości ludków poszłoby zbyt dużo energii ) Wracając do meritum. Żaluzje blee, zasłonki blee, matowe szyby blee... jakieś pomysły ? Przy takim podejściu to rzeczywiście, może to okno zamurować i będzie po problemie. Z innych możliwości to: - roleta zewnętrzna - pewnie też blee - rolety żymskie - zmiana lokalizacji - firanki - jeżeli zasłoby blee to i to będzie blee - roletki materiałowe - witraż malowany i ostatnie śłepe okno.... czyli zamurować .. ? Może ktoś użytkował okno weneckie ? Robi się cos takiego czy moja wyobraźnia szaleje ? Ono spełnia swoją rolę jeśli w środku nie jest jaśniej niż na zewnątrz, to znaczy przy zapalonym świetle wieczorem nie stanowi przeszkody w podglądaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts