ciasteczka 07.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam wszystkich Bobów Budowniczych czy ktoś z Was buduje lub wie gfzie się buduje taki domek?będziemy wdzięczni za informacje...my już zamówilismy projekt...będzie w przyszłym tygodniu...potem ...do dzieła...pozdawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 25.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Nie buduję tego domu, ale architekci z tej pracowni robią dla mnie projekt domu piętrowego. Niemniej, bardzo mi się Wasz wybór podoba. Gratuluję i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczka 28.04.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Nie dziekujemy...Narazie mamy problem, bo nasz architekt nie zauważył, że do sie nie zmieści na działce...Hm...teraz borykamy się z próbą zmian w ogólnych warunkach zagospodarowania przestrzennego, ale stoimy przed wysoką i twardą ścianą...no cóż taki o już los nas maluczkich...my również życzymy powodzenia we wszystkich etapach budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 03.05.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) ... Edytowane 23 Listopada 2011 przez drewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 11.05.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) ... Edytowane 23 Listopada 2011 przez drewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 02.11.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam wszytskich, po bardzo długim wyszukiwaniu wymarzonego projektu znalazlam ten jedyny- jest to prjekt " Z Fasonem" z pracowni "Domy z wizją" , tylko nigdzie w internecie nie mogą znależć wiadomości na temat tego projektu, proszę wszytskich o spostrzeżenia na temat projektu,jakie byście wprowadzili zmiany , jak można ograniczyć koszty... Jeszcze czeka mnie wizyta w gminie-mam nadzieje ze będę mogła wybrać ten projekt i nie będzie problemów z dachem 22 stopnie:) Czekam na wasze uwagi, pomysły:)A może ktoś kupił już ten projekt z pracowni i jest w trakcie budowy?Wiem , że jest to jeden z nowszych projektów. Pozdrawiam wszytskich budujących Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts