magdziorka24 07.03.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Proszę co myslicie projekcie ASP 119 i ASP 179, poniważ oba mi się podobają, może ktoś buduje jeden z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Bądź tak miły i podaj chociażby linki do tych projektów. Google zwraca głównie kody źródłowe projektów w asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Proszę co myslicie projekcie ASP 119 i ASP 179, poniważ oba mi się podobają, może ktoś buduje jeden z nich? Podejrzewam, że APS a nie ASP. Jeżeli tak to mam linki APS 119 APS 179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Proszę co myslicie projekcie ASP 119 Dach trochę skomplikowany podniesie Ci koszty wykonania. Szkoda tylko, że na poddaszu tylko 2 pokoje mają garderobę. Ten trzeci będzie trochę poszkodowany, bo i mniejszy i bez garderoby. Własna łazienka przy sypialni - fajny pomysł, ale więcej wydasz na wykończeniówkę Dodatkowe pomieszczenie nad garażem - kino domowe albo siłownia Można pomyśleć nad otwarciem kuchni na jadalnię. Nawet zwykły barek, który połączy te dwa pomieszczenia. Inaczej przy jakiś imprezach i spotkaniach rodzinnych z garami, tależami, wazami będziecie musieli latać dookoła rogu Dużo słupów na dole również podwyższających koszty bydowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Proszę co myslicie projekcie ASP 179 Ten wygląda ciekawiej. Kuchnia lekko otwarta na jadalnię. Kotłownia w garażu. Jeżeli myślisz o opalaniu węglem, to robisz dodatkowe drzwi na ogród i za ścianą masz składzik na opał. Mało noszenia i wygoda. Spora łazienka na dole i przy niej jeszcze składzik. Kominka coś mi tutaj brakuje. Góra dość fajnie pomyślana. Mały hall, który i tak nie jest potrzebna Dość spora łazienka. Tylko jakoś garderoby mi brak Ten domek wygląda na jakiś mniejszy w porównaniu do 119. Ale też ma trochę skomplikowany dach i słupy, dodatkowo podnoszące koszty budowy. Ale z tych dwóch brałbym ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts