d5620s 07.03.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 został mi jeden pokoj do pomalowania...i mam zagwozdkę. To pokoj dla gości, od połnocy.Planuję dodatki w kolorze burgunda, białych scian nie lubię-jaką mam alternatywę? czy zostaje ecru czy jest szansa na sensowny wyraźniejszy kolor, ktory sie nie pogryzie? nie potrafie sobie tego wyobrazić.Acha, ten pokoj jako jedyny w domu bedzie w wersji klasycznej- zebralo nam sie kilka mebli i przedmiotow stylizowanych (ale nie tandetnych w rzadnym razie) i to wszystko musi miec ręce i nogi. Pokoj ma 14m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Idź do jakiegoś centrum dekoracyjnego (żebym nie polecał dajmy na to Dekoralu) ze zdjęciami tego co jest i będzie w tym pokoju umieszczone oraz planami pokoju. Zrobią Ci symulację i zobaczysz, czy będzie Ci pasować. Bo jak to już dzisiaj w wątku dotyczacym bram garażowych było - nie wszystko co nam będzie pasować, będzie pasować i Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 07.03.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mam podłogę i schody w mahoniu-sapella.Wyglądają bardzo ładnie na tle ściany, którą pomalowałam Bondexem w kolorze-orchidea. Wygląda super-przymajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 07.03.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mam podłogę i schody w mahoniu-sapella.Wyglądają bardzo ładnie na tle ściany, którą pomalowałam Bondexem w kolorze-orchidea. Wygląda super-przymajmniej dla mnie gg ta orchidea taka lekko waniliowa jest? masz jakies foto na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 10.03.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Nie nie mam żadnych fotek. Może jest i lekko waniliowa, chociaż mnie się kojarzy z kremem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts