waldeek 07.03.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 KOMENTARZE DO PROJEKTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 07.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 jak by mój 2,5 letni młody zawołał: UDAŁŁO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 07.03.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 działeczka też bardzo piękna! Ale.... powiedz.... zaskoczył mnie adres www ..... czy to jakiś zagorzały fan New Model Army?! Przypomniały mi się stare dobre czasy licealne i początkowo-studenckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 07.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hej! świetny domek, strasznie się podoba mojemu tacie! i super działeczka, uwielbiam lesne widoki za oknem Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeek 30.05.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 przenosimy dziennik budowy do "konkurencji" dla wszystkich zainteresowanych http://www.archipelag.pl/dzienniki-budowy/newmodelarmy/ tutaj koncowka PS. Na Forum zostaniemy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts