anula302 07.03.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kochani pilnie potrzebuję namiaryna tynkarzy do tynków wewnetrznych cem-wap. Robota w okolicach Warszawy. Facet z którym miałam zawartą umowe zadzwonił dzisiaj że miał smiertelny wypadek na budowie i ma zakaz wykonywania robót na dzień dzisiejszy. Tak ze musze szukac ekipy. A miałam nadzieję ze za tydzień zaczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Tutaj wlasnie się ktoś ogłosił. Niestety nie pisze gdzie robi. Zajrzyj również na allegro. Oferują się tam Ci co nie mają akurat terminów zajętych. Może coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 07.03.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ten z którym miałam umowe własnie był z allegro. Dlatego teraz wolała bym jednak kogos z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts