Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uzdatniania wody


WMarek

Recommended Posts

Trzeba najpierw zrobić analizę wody w podstawowym zakresie: odczyn, barwa, zapach, żelazo og. II i III wartościowe, mangan, twardość og. związki azotu (amoniak, azotany, azotyny, azot og.) chlorki, siarczany i bakteriologię, żeby wiedzieć czy można uzdatnić i jak to zrobić.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...