Skowroński 07.03.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kupiłem projekt domu.Teraz czas na adaptacje. Co sądzicie o wnętrzu co zmienić, co wyrzucic. Napiszcie prosze swoje opinie o zmianach. Co byście zmienili http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=62100&page=1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 07.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Okno a'la bawole oko nie jest wg. mnie super ładne. Sam domek całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 07.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witammoże zacznę od łazienki i toalety na parterze, zrobiłabym osbne pomieszczenie 'gospodarcze z piecem CO i pralką (można w nim trzymać także takie rzeczy jak deska do prasowania, czy środki czystości) i osobne pomieszczenie - lazienkę- WC, umywalka, kabina z doświadczenia wiem że wanna jest nieprzydatna na dolnym poziomie, na pewno ścianę pomiedzy pomieszczeniami 1.3, a 1.1 zrobiłabym częściowo z pustakow szklanych- mat, tak aby dodatkowo doświetlić witarołap, pomieszczenie 1.3 zostało nazwane spiżarnią, okno w spiżarni nie wpływa dobrze na przechowywane produkty, w spiżarni powinno być chłodno i nie koniecznie jasno. Po co stół w kuchni, skoro jest piękna część na jadalnię, proponowałabym nie łączyć funkcji przygotowywania i spożywania posiłku. Poddasze- pierwsze co rzuca mi się w oczy to rozmieszczenie urządzeń w łazience - mało ergonomiczny.Pozostałe pomieszczenia- nie wiem ile osób będzie mieszkało, w jakim wieku, czy pracujecie Państwo w domu itp, ale na pewno trzeba wygospodarować miejsce na garderobe. Pozatym do większych zmian potrzeba dokładnych wymiarów, moja opinia powstała na szybkiego, pierwsze spostrzeżenia.PozdrawiamD.R architekt wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts