ja14 07.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam. Spotkałem się na wielu forach z taką opcją, że użytkownik, który zadał jakieś pytanie może "nagrodzić" użytkownika, który mu pomógł udzielając sensownej odpowiedzi. Zamiast liczby opublikowanych postów licznik pokazuje wtedy ilość zgromadzonych punktów np. "pomógł 53 razy". Łatwo się wtedy zorientować kto ze stałych bywalców forum ma wiedzę i chęć pomocy innym a kto pisze bzdury baz ładu i składu jak np jeden osobnik o nicku na "B". Co o tym myślicie? No i pytanie do admina - czy to technicznie możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 to nie jest dobry pomysl, podobne rozwiazania sa na innych forach i prowadza do kunktatorstwa oraz włazidupstwa, mnie sie nawet nie podoba, ze i tutaj podawana jest liczba postow oraz rank,wystarczylaby data zarejestrowania sie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 A specjalistów wyłaniają Forumowicze. I otrzymują zaszczytne tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, a jak sie to robi ?? bo ja nowy jestem i nie wiem .... jakos mnie nikt nie poprosil o zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, a jak sie to robi ?? bo ja nowy jestem i nie wiem .... jakos mnie nikt nie poprosil o zdanie Czasem się pojawia wątek skierowany do Drogiej Redakcji z prośbą o nadanie tytułu danemu Forumowiczowi. Zresztą jest taki wątek - zaraz wygrzebię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 O tu : http://forum.muratordom.pl/najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury,t39529.htm?highlight=najlepszy%20doradca MOżna zgłaszać kandydatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 tenk ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 jor łelkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts