sudan 08.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam, mam spory problem. Postawilem dom 5 miesiecy temu. Centrum miasta, dzialka w teorii uzbrojona.Od poczatku byl problem z wodociagami. Kanalizacje na ich polecenie zrobilem wspolnie z sasiadem /wspolnie okolo 10 tys zlotych/.Co do wody kazano mi sie wpiac przecinajac droge, unieruchamiajac sasiadujaca hurtownie, w zasadzie wyszlo by 10 tys, jezeli sasiad z hurtowni pozwoliby na ten numer.30 metrow od mojego domu przechodzi instalacja wodna "wspolnoty wodociagowej" tak ich nazywaja wodociagi. Wzialem od nich na pismie zgode na wpiecie, od 5, szosty zlozyl ustne przyzecznie ze da zgode jezeli reszta podpisze. Podpialem i zaczely sie problemy. Wodociagi zalozyly mi plombe na licznik, ale licznika nie chca odebrac. Sasiedzi zmienili zdanie i chca wycofac wyrazone zgody. Zupelnie nie mam pojecia co mam zrobic, wspolnota kazala odlaczyc sie od ich instalacji. Wodociagi umywaja rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts