Rayman 01.09.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Witam !Mam pytanie , jak zazbroić garaż o wymiarach 5.8x5.6 ? Jakie pręty i jak gęsto? Czy robić wieniec ? Czy robić dodatkowe belki górą stropu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 01.09.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Napisz o jakie zbrojenie Ci chodzi, jak twój garaż ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 01.09.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Witam ! Mam pytanie , jak zazbroić garaż o wymiarach 5.8x5.6 ? Jakie pręty i jak gęsto? Czy robić wieniec ? Czy robić dodatkowe belki górą stropu ? Dokładnie według projektu konstrukcyjnego zatwierdzonego w pozwoleniu na budowę. Chyba, że stać cię na 30 tyś. zł za zalegalizowanie samowoli budowlanej + opracowanie projektu zamiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 01.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 No nie bądź taki zasadniczy U mnie w projekcie strop nad piętrem był z żelbetonu a ja zrobiłem go drewnianym i co?........i nic, tańszy i lżejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skritland 01.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 I jaki strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 01.09.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 U mnie w projekcie 6x7m mam normalne zbrojenie ławy - szerokość ławy 45cm na 30cm wysokości, potem ścianka fundamentowa i ściana właściwa, na niej murłata - bez wieńca - na to konstrukcja więźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts