AmberWind 08.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jako, ze musze wybrac dla Mamy dobry osrodek ktory przeprowadzi dosc skomplikowana operacje ortopedyczna, szukam opinii, doswiadczen i informacji o Centrum Rehabilitacji STOCER w Konstancinie. Czy ktos z Was mial blizsza stycznosc z ta placowka? Macie jakies doswiadczenia, polecanych lekarzy (interesuje mnie tylko ortopedia) itp itd. Za kazda uwage lub sugestie beda bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Owszem, ja. Ale co konkretnie chcesz wiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Mój teść o zawale mózgu dochodził tam do siebie. Obawiam się, że nie ma lepszego miesjca w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.03.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Owszem, ja. Ale co konkretnie chcesz wiedziec ? Interesuje mnie przede wszystkim jakosc swiadczonych uslug medycznych, ogolna opieka, oraz ewnentualnie (pewnie na PW) nazwiska polecanych lekarzy. Przyznam, ze bardzo zalezy mi aby Mama trafila do najlepszego specjalisty ... I jeszcze jedno. Jako ze jestesmy dopiero przed konsultacja w tym osrodku, wazne jest dla mnie aktualne info ile mniej wiecej oczekuje sie na zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Tzn czy chcesz diagnozowac, operowac, czy rehabilitowac - bo to jest dosc rozbudowany osrodek i wyspecjalizowany....czy idziesz tez po druga opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.03.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Konieczny jest zabieg operacyjny, a potem rehabilitacja, a wiec najprosciej rzecz ujmujac potrzebuje trafic w odpowiednie rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 rahabilitacja -na pewno tak.Ale tam są doskonali specjaliści z tego co wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Tzn macie juz diagnoze ? To ma byc druga opinia ? Kregoslup ? A moze bardziej dokladnie ? Skad wiadomo, ze Mame czeka skomplikowany zabieg ? Sorry, ze sie wypytuje, ale musze znac troche wiecej szczegolow jesli chcesz konkrety no i nazwiska lekarzy...tam np jest specjalista, ktory sie specjalizuje tylko w urazach reki, ale jak ktos o tym nie to nie bedzie wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.03.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nefer, dzieki i duzo zdrowia dla Tescia ... lump praski, zabieg oprecyjny bedzie dotyczyl stawu biodrowego w zakresie endoprotezy. Chorobe zwyrodnieniowa okreslono jako III stopien w IV-stopniowej skali. Generalnie ostatnio dosc szybko nastepuje postep destrukcji stawu, co niestety widoczne jest i na zdjeciach i w obserwacjach aktywnosci ruchowej Mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ok, postaram sie pomoc - daj mi czas do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.03.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Mocne pozno jutro - musze lapac czlowieka a jutro niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wyslalam na priv , doszlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 11.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Amber, czy już zdecydowałaś się na Konstancin?Ja z doświadczenia bardziej bym polecała Otwock.Odezwij się, co z Mamą? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mam podobny problem jak Amber, chodzi o mojego tatę.Mazepa, mogłabym prosić o namiar na szpital i lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2008 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 mazepa, U nas sprawa otwarta. Po Swietach aktualizujemy badania i umawiamy wizyte. Jednak stawiamy na Konstancin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 12.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 katja - poszło na priv amber - szkoda, że padła strona http://www.forum.2p.pl - to była prawdziwa skarbnica wiedzy o różnych klinikach, lekarzach, schorzeniach...Ja mam uraz do Konstancina... , życzę zdrowia i mądrych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anassasi 02.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witam!Szkoda ze te najciekawsze informacje poszly na priva, chociaz rozumiem ostroznosc.Ja tez pisze w sprawie mamy. Ma ogromne problemy z kolanem, przeszla juz artroskopie kolana a teraz po wypadku na spacerze ma zerwane w kolanie wiezadla. Bardzo zalezy nam na konsultacji w jakiejs dobrej klinice. Poza tym najprawdopodobniej bedzie sie trzeba powaznie zastanowic nad zabiegiem "wymiany" kolana...Bede bardzo wdzieczna za jakies namiary do Konstancina jak i do Otwocka. Do kogo najlepiej sie kierowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts