Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Centrum Rehabilitacji STOCER Konstancin

Recommended Posts

Jako, ze musze wybrac dla Mamy dobry osrodek ktory przeprowadzi dosc skomplikowana operacje ortopedyczna, szukam opinii, doswiadczen i informacji o Centrum Rehabilitacji STOCER w Konstancinie.

Czy ktos z Was mial blizsza stycznosc z ta placowka? Macie jakies doswiadczenia, polecanych lekarzy (interesuje mnie tylko ortopedia) itp itd.

Za kazda uwage lub sugestie beda bardzo wdzieczna :-)

Owszem, ja. Ale co konkretnie chcesz wiedziec ?

Interesuje mnie przede wszystkim jakosc swiadczonych uslug medycznych, ogolna opieka, oraz ewnentualnie (pewnie na PW) nazwiska polecanych lekarzy.

Przyznam, ze bardzo zalezy mi aby Mama trafila do najlepszego specjalisty ...

I jeszcze jedno. Jako ze jestesmy dopiero przed konsultacja w tym osrodku, wazne jest dla mnie aktualne info ile mniej wiecej oczekuje sie na zabieg.

Tzn macie juz diagnoze ? To ma byc druga opinia ? Kregoslup ? A moze bardziej dokladnie ? Skad wiadomo, ze Mame czeka skomplikowany zabieg ? Sorry, ze sie wypytuje, ale musze znac troche wiecej szczegolow jesli chcesz konkrety no i nazwiska lekarzy...tam np jest specjalista, ktory sie specjalizuje tylko w urazach reki, ale jak ktos o tym nie to nie bedzie wiedzial.

Nefer, dzieki i duzo zdrowia dla Tescia ...

lump praski, zabieg oprecyjny bedzie dotyczyl stawu biodrowego w zakresie endoprotezy. Chorobe zwyrodnieniowa okreslono jako III stopien w IV-stopniowej skali. Generalnie ostatnio dosc szybko nastepuje postep destrukcji stawu, co niestety widoczne jest i na zdjeciach i w obserwacjach aktywnosci ruchowej Mamy.

• 8 months później...

Witam!

Szkoda ze te najciekawsze informacje poszly na priva, chociaz rozumiem ostroznosc.

Ja tez pisze w sprawie mamy. Ma ogromne problemy z kolanem, przeszla juz artroskopie kolana a teraz po wypadku na spacerze ma zerwane w kolanie wiezadla. Bardzo zalezy nam na konsultacji w jakiejs dobrej klinice. Poza tym najprawdopodobniej bedzie sie trzeba powaznie zastanowic nad zabiegiem "wymiany" kolana...

Bede bardzo wdzieczna za jakies namiary do Konstancina jak i do Otwocka. Do kogo najlepiej sie kierowac?