katerina 08.03.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam Proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam jaki domek budujecie? Będę czytał Twój dziennik i zapewne skorzystam z porad, bo moje doświadczenie budowlane jest na razie niewielkie (przynajmniej to praktyczne). Sporo czytam i nawet zamówiłem sobie ostatnio profesjonalną pozycję - Nowy Poradnik Majstra Budowlanego 1000 stron będę miał co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 I oczywiście gratuluję pierwszych postępów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 09.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cześć Katerinko Super że założyłaś dziennik i komentarze, będę mogła śledzić sobie postępy sąsiadki GRATULACJE!!! z powodu pozwolenia na budowę. Teraz to już można spokojnie zaczynać i patrzeć jak domek rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyśki 11.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 No to nic innego nie pozostaje, jak trzymać kciuki, żeby budowa poszła sprawnie i wg planu. Przed nami jeszcze załatwianie formalności, ale mam nadzieję, że po złożeniu wszystkich dokumentów równie szybko dostaniemy pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 11.03.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 cześć Ładną macie działkę, sprawia wrażenie duuużej. Projekt oczywiście też ładny. 3. Zlikwidowaliśmy spiżarkę i zaplanowaliśmy schody drewniane Też mamy mieć drewniane schody. Pochwalę się fotkami wg planu za 2 miesiące. Będę zaglądać do Waszego dziennika. Macie ekipę do stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 13.03.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ma się rozumieć, że projekt ładny Działka nie jest aż taka duża, ale na ogródek wystarczy. Mamy ekipę i do murów i do dachu, a jak pójdzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 15.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mamy ekipę i do murów i do dachu, a jak pójdzie to zobaczymy powodzenia ustalaliście z ekipą budowę domu razem z tarasami? Nam ekipa powiedziała - "my tarasów nie robimy", z perspektywy czasu traktuje to jak dowcip, ale wcześniej nie chciało mi się śmiać. Czym kryjecie dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 12.04.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Nasza ekipa tarasy też robi W planach mamy dachówkę ceramiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 03.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 No ładnie ładnie 1 maja a tu praca wre. Chłopaki się nie oszczedzają. Ale chyba dałas im wolne na długi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 05.05.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Chłopaki mają daleko do domu, mieszkają na budowie, więc im najbardziej zależy na czasie. Uporali się z fundamentem przed długim weekendem, ale nie jestem pewna czy odpoczywali, czy stawiali już następne mury, bo oni mają tak poupychane te terminy. Ale tempo mają niezłe, trzeba im przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 14.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Katerina gratuluję postępów. Pewnie już nie długo zaczną rosnąć ścianki. To takie fajne uczucie jak się widzi jak domek powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Gratuluję postępów! Dzieci chyba najbardziej się cieszą- przynajmniej z tej wielkiej piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 20.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witaj, masz nowego fana, śledzę dziennik i zazdroszczę, że już się coś dzieje u Ciebie. Ja jestem na etapie marzenia o stanie zero. Chciałabym wiosną 2009 zacząć całą parą. Jak sprawdza się ekipa? Ja poszukuję ekipy Może bym zaprzyjaźniła się z Twoją jak juz uporają się u Ciebie. Pozdrawiam i ... mury do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 22.05.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Dzięki za wsparcie Gizela ja mam to szczęście, że pół mojej rodziny to murarze, więc nie było problemu z ekipą A tak na poważnie, to jestem bardzo zadowolona, robią solidnie i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 24.05.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 witaj, ja podobnie jak Gizela jestem na etapie "marzeń" o Codziennym, chociaz jak wszystko dobrze pójdzie to może w tym roku uda się cos zrobić. Działka rzeczywiście bardzo ładna-ciekawa jestem ile metrów? wogóle jestem ciekawa np. jaki kosztorys przedstawił Wam wykonawca i czy macie w planach jakieś "udziwnienia" typu baterie słoneczne(lub kolektory-nie wiem czy jest jakaś różnica )lub może jakieś inne pomysły-zastanawiam się z jakimi kosztami przyjdzie mi sie zmierzyć i szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia, ale i tak bez kredytu to sie pewnie nie obejdzie pozdrawiam i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 26.05.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Rok temu też byłam na początku drogi. Działkę kupiliśmy latem, zimą formalności, a teraz już mury rosną. Działka ma 1070 m2. Nie jest taka duża, ale wąska i długa. Pozdrawiam i będę trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał C117 27.05.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 witaj, ja podobnie jak Gizela jestem na etapie "marzeń" o Codziennym, chociaz jak wszystko dobrze pójdzie to może w tym roku uda się cos zrobić. Działka rzeczywiście bardzo ładna-ciekawa jestem ile metrów? wogóle jestem ciekawa np. jaki kosztorys przedstawił Wam wykonawca i czy macie w planach jakieś "udziwnienia" typu baterie słoneczne(lub kolektory-nie wiem czy jest jakaś różnica )lub może jakieś inne pomysły-zastanawiam się z jakimi kosztami przyjdzie mi sie zmierzyć i szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia, ale i tak bez kredytu to sie pewnie nie obejdzie pozdrawiam i życze powodzenia Witam. Koszty to oczywiście najważniejsza sprawa więc może pomogę. Nasz codzienny już stoi więc jesli Was interesuje to na liczkniku mam jakieś 180 tysiów. Z grubych prac wewnątrz zostały tylko tynki na dole. Zaznaczam że: 1. Budujemy na rynku Wrocławskim 2. Dotknąl nas szał budowlany w 2007 (np. suporex 24 po 15,50 zł/szt !!!) pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 27.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ładnie to wygląda ta wasza budowa oby tak dalej.... pozdrawiamy Jacek i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 07.06.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Michał dzięki za info Jacek u was też całkiem sprawnie idzie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts