beti,kris,mimi 28.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no, no Katerinko gratuluję postępów, a na te Twoje kominy to się napatrzeć nie mogę , u nas dach ma się ku końcowi i pewnie byłby dni parę temu skończony ale niestety pada , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 28.05.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Beti idziecie jak burza. Naprawdę jestem pod wrażeniem.Załóż dziennik, to będzie można oglądać postępy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 29.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Beti idziecie jak burza. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Załóż dziennik, to będzie można oglądać postępy. Pozdrawiam dziennika raczej nie będzie-bom leniwa , a postępy w budowie na tym etapie widać najbardziej, najgorsza ponoć jest wykończeniówka, tak się zastanawiam-czy mogłabyś przedstawić jakieś aktualne zestawienie kosztów(chodzi szczególnie o wykończeniówkę -tynki, posadzki, c.o itp.) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostek 10.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witaj, Zwróciłem uwagę na ogrzewanie elektryczne piec Kospel i kominek z płaszczem wodnym Jestem na etapie podłączania kominka wyboru zbiornika i oczywiście pieca (też elektryczny prawdopodobnie Kospel) Czy możesz opisać jak masz to rozwiązane.A konkretnie chodzi mi o takie informacje:- Kominek ile KW i jakiej firmy jest kominek - Piec ile KW- Jaki wymiennik Płytowy ile KW- jaki zbiornik (bojler czy bufor) ile litrów- i jakie masz opłaty za prąd.- co jaki czas musisz dokładać do kominka i jak tym wszystkim sterujesz? Z góry dziękuję za informacje na pewno będą przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts