Anna112233 09.03.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 nie ukrywam, ze Twoje schody robia na mnie ogromne wrazenie, czy moglabys podac producenta tych schodow (link do strony) i przyblizony koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nooo mnie sie też podbają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, a pamiętasz swój pierwszy post? Zlituj się nad dziewczyną i wytlumacz co i jak (robiłaś to już przecież nieraz) Bo inaczej powstanie kolejny "intrygujący" wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nefer, a pamiętasz swój pierwszy post? Zlituj się nad dziewczyną i wytlumacz co i jak (robiłaś to już przecież nieraz) Bo inaczej powstanie kolejny "intrygujący" wątek Uwielbiam "intrygujące wątki" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Toż wiem, dlatego pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts