MarWy 09.03.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Pytanie do użytkowników płyt indukcyjnych! W reklamach chociażby Siemensa tak eksponuje się dodanie sensora smażenia że muszę zadać pytanie.Czy na płycie, która nie ma takiego dodatku smażenie naleśników, jajek, podsmażanie cebuli jest niemożliwe?Czy jest to tylko bardziej czasochłonne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.03.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 moj model nie ma sensora smazenia (whirpool), ale i cebulka i nalesniki sa pycha pewnie dlatego, ze płyta nie wie, ze tego sensora nie ma i dlatego nie udaje głupiej tylko po prostu robi co do niej nalezy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 10.03.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 U mnie jedynym sensorem jest kucharz. Jest to bardzo sprawnie działające sprzężenie zwrotne. Przy odrobinie wprawy można dobrać mocy nastawy do gotowanej właśnie potrawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Pytanie do użytkowników płyt indukcyjnych! W reklamach chociażby Siemensa tak eksponuje się dodanie sensora smażenia że muszę zadać pytanie. Czy na płycie, która nie ma takiego dodatku smażenie naleśników, jajek, podsmażanie cebuli jest niemożliwe? Czy jest to tylko bardziej czasochłonne? Cebuli nie smażyłam, bo nie jadam, ale naleśniki i jajka wychodzą bez zarzutu. Nawet omlet dał się usmażyć i kotlety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.03.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Pewnie to tak samo jak w patelniach tefala czerwone oczko na środku, które Ci pokazuje, że patelnia już gorąca. Z nim i bez niego można zrobić to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 10.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Przed zakupem kuchenki indukcyjnej tez zadawalam pytania pelne nieufnosci i zabieralam sie do tego jak do jeża. PO zamontowaniu jej normalnie postawiłam patelnie na pole grzejnie i właczyłam. Wszystko robi sie tak samo - uzytkuje od niedawna ale nie ma problemów z usmazeniem, stopniujesz moc i albo smazy sie wolniej albo mocniej. Reaguje szybko ak jak przy egulacji na kuchence gazowej. Na tym forum byly juz pytania co do buczenia i innych dźwięków wydawanych przez płyte ale chyba jest to dozwolone- moja płyta wydaje takie dźwięki . Chicałam wyszukac posty na ten temat ale wyszukiwarka cos szwankuje bo nie może znaleźc wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.