arluka 10.03.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jak w temacie. Za 3 tyg będzie robione ogrodzenie (fachowcy umówieni), a działka 16 arów zupełnie nie zadbana, teraz jest łąka- niezbyt równa... W pobliżu nikogo ze sprzętem- mała skiba nieosiągalna. Duża (na 6) nie sprawdzi się, bo już dookoła jest siatka. Ziemia jest zbita więc glebogryzarka też pewnie nie da rady ;-((Czas goni, bo jak stanie ogrodzenie to już żaden większy sprzęt nie wjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 30.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 czy poradzilas sobie z tym problemem mam taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 30.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mysle sobie ze jezeli samochod osobowy wjedzie to i ursus 330 tez da rade, a co do ciagnika to nie szukajcie po firmach za niebotyczne pieniadze, do pierwszego lepszego gospodarza trzeba isc, na opolszczyznie ich nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 31.03.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja mam działkę (też opolszczyzna) ogrodzoną siatką od jesieni. Dom na ukończeniu więc przymierzamy się do ogródka. Bramę wjazdową mam 4 m i liczę na to, że mały samochód ciężarowy z piachem i ciągnik z kultywatorem wjedzie. Ziemia gliniasta, więc trzeba coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 31.03.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 u mnie traktor nie da rady, nie mam miejsca krzaczki drzewka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 02.04.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Nie , niestety, tematu jeszcze ne przeskoczyłam... Pewien rolnik, którego dorwałam przy okazji długiego spaceru obiecał mi to zrobić. Ale tylko obiecał, bo do dnia dzisiejszego się nie pojawił. W poniedziałek przychodzi ekipa od ogrodzenia i kostki. Jednym słowem pozamiatane! Brama wjazdowa rzeczywiści będzie miała 4 m szerokości, ale to będzie podjazd z kostki, a z niego cięzki sprzęt już nie zjedzie-bo zniszczy Zaczynam szukać glebogryzarki. Tylko nie jestem pewna czy da sobie radę. W końcu jest tego sporo i na dodatek całe lata nie orane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 03.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja musz na dniach zadzilac bo zielsko zaczyna wschodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts