bimbelt 10.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mam spory dylemat odnosnie koloru drzwi wewnetrznych. Nie wiem jak sensownie dobrac ich kolor do koloru podlog. Na parterze mam podloge w bezowym gresie, wiec pasowaly by drzwi mocno kontrastujace - mahon, orzech, wenge. Z kolei na pietrze beda panele w kolorze Cyprys. I tutaj ciemne drzwi srednio sie beda komponowac. Co z tym fantem zrobic? Czy zrobic drzwi w roznych odcieniach na parterze i na pietrze? A moze jakies inne rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 10.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jeżli nie posiadasz okien białych, proponuję dobrać kolor drzwi do koloru okien, tym samym zarówno na parterze jak i na piętrze mogą być takie same drzwi, jeżeli okna są białe proponuję pozostać przy takim samym rodzaju drzwi rozróżniając je jedynie kolorystycznie. PozdrawiamD.R architekt wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 10.03.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Okna mam akurat biale, a na poddaszu wiekszosc to polaciowki w kolorze sosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dradzi 10.03.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Podałeś tylko kolor gresu, faktycznie do beżu pasują ciemne okleiny, sosna byłaby zbyt mdła, proponuję na dół wenge lub orzech, a na górę sosnę, pozostań jednak przy tym samym rodzaju drzwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts