pochlaniacz 10.03.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Chcialbym kupic takie krzeslo: http://qdht.pl/files/pello.jpeg Problem w tym, ze nie pasuje mi do koloru mebli. Jakim srodkiem i w jaki sposob przemalowac obicia krzesla by wygladalo to jak fabrycznie zrobione? kolor mebli to wenge, chyba mniej znany.. dziekuje za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 10.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Obicia to obszyć materiałem A drewniane części wyszlifować i pokryć lakierobejcą dobraną do koloru wenge. W marketach budowlanych masz w dziale z farbami wzory zabejcowanych desek może coś dobierzesz. No i jeszcze pytanie jak będzie przyjmować lakierobejcę drewno już raz lakierowane i przeszlifowanie. I jeszcze można pomalować lakierem kryjącym w kolorze wenge ale nie o to chyba chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pochlaniacz 10.03.2008 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 no z tym obiciem pomieszalem zalezy mi na jak najprostszej metodzie i efektywnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts