lidszu 04.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam Razem z żoną zdecydowaliśmy się wybudować Topaza. Dzięki za wszystkie zdjęcia, które wstawiliście i porady. Jesteśmy na etapie wprowadzania zmian w projekcie i wasze propozycje są bardzo kuszące. Jak układa wam się współpraca z pracownią? Słyszałem pozytywne opinie, ale warto dopytać. Z projektem nie ma problemów? Czym ogrzewacie dom? Które pakiety najlepiej wziąć jeszcze do projektu od MG? Mieszkam w Topazie od prawie roku i jest super. Jedną z pierwszych zmian jakie wiedziałam, że zrobię, było powiększenie łazienki dzieci kosztem łazienki małżeńskiej. Wg projektu, ta dziecięca łazienka jest mikroskopijna (widziałam na żywo bez żadnych zmian). Z projektem nie miałam żadnego problemu, a przynajmniej ekipa murarzy nic mi nie sygnalizowała. A współpraca z MGProjekt ograniczyła się tylko do kupna projektu i była OK. Ja nie brałam żadnego pakietu dodatkowego z MG, ponieważ nie widziałam potrzeby. Ogrzewam gazem, mam wszędzie podłogówkę, rozprowadzone rury do rekuperacji, ale jeszcze bez całej maszynerii i po zimie wyszło mi, że miesięczne zużycie gazu zimą było na poziomie ok. 530 zł., przy 23 st. w domu Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorka 11.10.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Topaz Wielkopolska a byłaby taka możliwość wstawienia tutaj l? Myślę, że więcej osób na tym skorzysta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birds 23.10.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 [email protected] Dziękuję z góry TW@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 23.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja chętnie też popatrzę jak są powykańczane na zewnątrz i w środku Topazy. Zatem proszę o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuroslaw 23.11.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 My budujemy Topaza koło Warszawy. wersja III b czyli z powiększonym poddaszem.Dla ciekawych: http://www.lobuzka.mojabudowa. Jakby ktoś miał ochotę pokazać nam swojego w ok. Warszawy to chętnie skorzystam, bo mamy jeszcze dużo pytań i wątpliwości a jednak obejrzenie na żywo w 3d to trochę lepiej niż wizualizacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniar07 20.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nasz Topaz stoi w Rybniku. Narazie SSZ. Podłogówka się robi. Lipiec/ sierpień planujemy się wprowadzić więc dużo pracy przed nami. Wprowadziliśmy sporo genialnych zmian. Najlepsza z nich to powiększenie kuchni i przeprojektowanie poddasza Jeśli ktoś chętny obejrzeć nasz domek w realu to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misio822 16.07.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Oceńcie proszę jak podoba się Wam mój domek.dajcie mi pomysł co dać na dół,klinkier a może coś innego?A jeśli się Wam podoba zagłosujcie proszę...http://www.mgprojekt.com.pl/sabina-suchy-1373733496_1 Pozdrawiam i dziękuję :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 16.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 jak dla mnie to projekt bardzo fajny, przede wszystkim ogromny PLUS za okna do ziemi! tyle światła to da do domu.. bardzo fajnie:) głos też oddałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 18.02.2018 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 - szerszy garaż w standardzie - szerokość garażu w III to 6,20, a w I to 5,80. Jeśli tylko masz taką możliwość (wystarczająco szeroka działka), to wybrałabym szerszą wersję garażu Garaże w projektach gotowych to jakieś nieporozumienie. Nie wiem czy architekci nie mają samochodu czy w 2 stanowiskowym trzymają jedno auto. Nie po to buduję garaż żeby w deszczu wysadzać rodzinę na zewnątrz. W naszym projekcie poszerzyliśmy garaż do 7,2 w najwęższym punkcie. Pozwoli to nam dać z boku jeszcze jakąś szafę, któych zawsze jest za mało. Brama 5,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts