escape 10.03.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Zapraszam do komentowania(jak juz bedzie co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no to gratuluję Wam domu już w surowym stanie i dużo szczęścia i zdrowia przy wykonczeniu.A tak na marginesie ile Was wyniósł zł ten stant domu.Ja zaczynam w maju i zastanawiam się czy nie kupić cos w stanie surowym.Jeszcze raz życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 27.03.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nie dziękuje puki co....info poszło na Pw.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 28.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 dzieki za odpowiedż ,chyba Wam sie naprawdę udało kupić za taką niską cenęi dodatkowo zaoszczędziliście na zdrowiu przy załatwianiu formalniści z rozpoczeciem budowy i zamknieciem stanu surowego.Będę trzymała za Was kcuki przy wykończeniu.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam serdecznie Bardzo ładny projekt...ale zazdroszczę już tego etapu budowy ...trzymam kciuki, na pewno będę zaglądał do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 01.04.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam projekt niejest moze moim wymarzonym,ale też jest ok...ja napewno niewybrałabym domu bez pomieszczen gospodarczych tylkoz większym garażem i napewno z osobna kotłownią...ale cóż jedno co mnie pociesza to cena za którą kupiliśmy dom ...a najbardziej ze najgorsza robota została już wykonana,papierkologia załatwiona,to co miało odleżeć odleżało,wyschło...a nam pozostaje się tylko"wykańczać"przy wykończeniówce heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.07.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Oj widać, widać, efekty pracy na budowie, świetnie wam idzie. Widzę że macie szambo, nie ma u was kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 05.07.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam ..puki co niestety niemamy kanalizacji ale to kwestia czasu niby roku.... miasto ma czas do 2013 roku inwestycja z unijnej kasy więc sie muszą zmieścić w czasie.Pożyjemy zobaczymy mam nadzieje ze jak inni maja szambo i zyją to my też damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witaj! Przyszłam z wizytą... Bardzo ładny domek i drzwi zewnętrzne z moich ulubionych modeli. Powiedz czy jesteś z nich zadowolona i czy kolor to orzech, bo na zdjęciu wydają się jaśniejsze. U mnie będą z tej serii, ale z trzema kwadratowymi szybkami. Miałam okazję je obejrzeć i z kolei orzech z drzwi chyba jest ciemniejszy niż zamówiony orzech z okien. A jeśli mogę jeszcze podpowiedzieć to my nadbitkę malowaliśmy lazurą kolor orzech laskowy z Bondexu. I to jest "orzechowy - orzech".Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 12.07.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witaj bardzo mi miło ze wpadłaś z wizytą drzwi to kolor palisander miały być orzechowe ale czas oczekiwania na nie to całe wieki.....orzech z tej firmy jest faktycznie ciemny i w naszym wypadku chyba faktycznie bardziej pasuje do okien(też mamy orzech) własnie palisander zdjecia tego może nieoddaja ale w realu jest ok,z drzwi jestem zadowolona są bardzo solidnie wykonane i nadal podobaja mi sie bardzo mam nadzieje ze w normalnym uzytkowaniu bedą nadal ok...chodzą bardzo lekko mimo swojej masywności i grubości ..... Dzięki za podpowiedź wczoraj już zaczełam malowac impregnatem Altaxin a teraz niemoge zdecydować się na lakierobejce wenge lub palinasder...małż mówi palisander...ja mówie wenge ....a tak na marginesie to niewidziałam Bonexu w sklepie z farbami ...bede dziś to spytam ich i zobacze ten orzech laskowy...a co tam jak se mieszać w głowie to na całego...całe szczęscie ze mam ten przywilej w tym sklepie ze moge sobie wyprubować farbe na "jedne zamoczenie pędzla"(kurde ale to zabrzmiało )i wtedy widze jak bedzie farba wyglądała na moim materiale..to samo miałam z brązem na elewacje ..i własnie za to lubie do nich jeżdzić. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.07.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Z przyjemnością będę tu zaglądać aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 19.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Wpadłam z wizytą. O, widzę, że u was też działania z podbitką. Trzymam kciuki i życzę cierpliwości. Czy nie macie jakiś fotek z zasłonkami na okna dachowe - jeszcze szukam pomysłów. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 21.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 cześć ja znowu o tej nieszczęsnej podbitce, jesli teraz malujesz podbitkę, to co potem z tynkowaniem, nie boisz sie ze podbitka zabrudzi sie podczas tynkowania? ja własnie mam teraz taki dylemat, ale widze ze ty juz masz otynkowany domekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 21.07.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam u nas bedzie jeszcze malowany raz,niemamy tynku tylko kładziemy Cerplast z kolorem i malujemy farbą do elewacji,wiec jeszcze jedno palowanie i dopiero podbitka więc mam nadzieje ze nic jej niebedzie,wręcz obawaiam się o elewacjie poniewaz kilka belek bedzie widocznych na podbitce i trzba je pomalowac...mam nadzieje ze bedzie ok Do jakiego koloru okien dopasowywałeś podbitke?pisałeś ze palisander,malowałeś już nim? Ciekawa jestem koloru u mnie wychodził jakis rudy dlatego wymieniłam na wenge duluxa A tobie zyczę cierpliwość przy malowaniu ja na szczęście mam już za soba pomalowanie dokładnie 146 szt w roznych długościach od 1,70 - 3,20m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 21.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 czesc nieporozumienie z tym palisandrem, maluje palisandrem (ale tylko 1 warstwe) altaxinu, bo tylko on pasowal mi do orzechowych okien (oknoplast), smieszne z tymi nazwami, ale ten palisander nie jest wcale taki bardzo ciemny, zrobilam sobie probke, wiec jestem spokojnapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 23.07.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Dość często tak jest ze nazwa niema nic wspólnego z kolorem .....orzech to nieorzech,palisander zamiast byc ciemny był rudy paranoja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 09.08.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 sprawdzam tylko czy się czasem niezawiesiło ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.08.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ale zasuwacie z robotą .Chętnie zobaczę ułożone płytki, bo jeśli dobrze zrozumałam to będą ciemne z białymi wstawkami, czy może odwrotnie? Kiedy chcecie się wprowadzać ? aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 12.08.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj płytki bedą grafitowe z białymi wstawkami "ala chodniczki....planujemy ostatecznie wprowadzić sie do konca roku tak aby na naszą rocznice slubu być już w naszym domku i urządzić niezłą impreze heheh ..mam oczywiście cichą nadzieje ze wprowadzimy sie dużo wczesniej..choć to róznie bywa Cieszy nas postep na budowie ale mimo wszystko szkoda ze robia tylko we dwóch(mąż i nasz pracownik)i tylko wtedy kiedy możemy sobie pozwolic na małą kilku dniową przerwe między montażami kominków ...ale niema co się użalac byle do przodu...Dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts