Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Rozwany-ch inaczej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 258
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Escape :)

świetnie urządzony domek :D

Mam kilka typów głównych i proszę o odpowiedzi na pytanka 8)

1) Co to za kafle w obudowie kominka który wklejałaś jako 3 i był Twoim typem nr 1 ?? ( chyba na 2 stronie dziennika wkleiłaś 4 kominki) i czy to co masz obecnie u siebie to te same płytki?? I jedne i drugie wyglądaja super!!

2) Z tego co wyczytałam wanna jest obłożona drewnem i domyślam się zaimpregnowana- czy to praktyczne ???chodzi mi o chlapanie wody ,czy drewno się nie niszczy albo odkształca... Wygląda to świetnie :)

Drzwi wewnętrzne tez bardzo fajne ale tu nie mam pytań bo doczytałam :)

pozdrawiam !!

Witam "kafle" w obudowie nr 3 czyli obudowa OPOLE z firmy Chazelles w oryginale jest to brązowy marmur :D niestety cena jej mimo ze handlujemy tą marką i mamy do niej tanszy dostęp(upust handlowy)jej cena jest dosc spora :D

nasz kominek jest wzorowany na tej obudowie z tym ze u nas marmur jest zastąpiony łupkiem kwarcytowym...

Jesli chodzi o wannę to jeszcze pojęcia niemam jak się bedzie sprawowała poniewaz planujemy przeprowadzke na weekend więc pozyjemy zobaczymy...drewno jest dość stabilne bo to egzotyk i ponoc wilgoć mu niestraszna..ale czas pokaże ...aha będzie zaolejowane :D

• 2 weeks później...

witam po świętach - mam pytanko - przerabialiście te swoje lampy na korytażu ? w końcu na allegro pojawiły się te lampy i jestem zdecydowana zakupić jedną - ma wisieć nad lustrem w łazience - łazienka jest dość ciemna - od polłudnia - jako posiadaczka powiedz mi - bedze się nadawać???

pozdrawiam serdecznie

Nie zaskoczona niebyłabym bo wiedziałam....za to zaskoczona byłam wczoraj jak mi facet z wodociągów przyjechał sprawdzić czy podłoczenie wodne jest zgodne z warunkami technicznymi :D bo potrzeba takie zaswiadczenie do nadzoru budowlanego....i sie okazało ze poprzedni wlasciciel nawet o zadne warunki niewystąpił niezrobił nic nawet projektu :o wod-kan :o :evil: ja niewiedziałam to niewnikałam..... do czasu jak się wziełam za papiery do odbioru :D ...ale dzisiaj zaswiadczenie zdobyłam 8) na dzisiaj zwebrowałam elektryka i potem kierownica i składam do nadzoru :D