1kinia1 23.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 schody wyszły przepięknie, barierka miodek..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 30.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć Escape świetnie urządzony domek Mam kilka typów głównych i proszę o odpowiedzi na pytanka 1) Co to za kafle w obudowie kominka który wklejałaś jako 3 i był Twoim typem nr 1 ?? ( chyba na 2 stronie dziennika wkleiłaś 4 kominki) i czy to co masz obecnie u siebie to te same płytki?? I jedne i drugie wyglądaja super!! 2) Z tego co wyczytałam wanna jest obłożona drewnem i domyślam się zaimpregnowana- czy to praktyczne ???chodzi mi o chlapanie wody ,czy drewno się nie niszczy albo odkształca... Wygląda to świetnie Drzwi wewnętrzne tez bardzo fajne ale tu nie mam pytań bo doczytałam pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 30.03.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam "kafle" w obudowie nr 3 czyli obudowa OPOLE z firmy Chazelles w oryginale jest to brązowy marmur niestety cena jej mimo ze handlujemy tą marką i mamy do niej tanszy dostęp(upust handlowy)jej cena jest dosc spora nasz kominek jest wzorowany na tej obudowie z tym ze u nas marmur jest zastąpiony łupkiem kwarcytowym... Jesli chodzi o wannę to jeszcze pojęcia niemam jak się bedzie sprawowała poniewaz planujemy przeprowadzke na weekend więc pozyjemy zobaczymy...drewno jest dość stabilne bo to egzotyk i ponoc wilgoć mu niestraszna..ale czas pokaże ...aha będzie zaolejowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Naroznik bardzo ladny! Nie wiem czy juz kiedys pisalam, najwyzej powtorze caly domek bardzo mi sie podoba , czytam regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 31.03.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dziewczyny słodzcie mi tak jeszcze a tak serio to dzięki za miłe słowa... magpie101ja u ciebie równiez bywam tylko tak incoguto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 31.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dziękuję Escape za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 01.04.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A proszę cię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 15.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 witam po świętach - mam pytanko - przerabialiście te swoje lampy na korytażu ? w końcu na allegro pojawiły się te lampy i jestem zdecydowana zakupić jedną - ma wisieć nad lustrem w łazience - łazienka jest dość ciemna - od polłudnia - jako posiadaczka powiedz mi - bedze się nadawać??? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 15.04.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam witam... no jestem ich uzytkowniczka:Dpodobaja mi isę nadal ale przerobilismy je na mniej oświetlające i prądozerne ale jak wiesz my niepotrzebowalismy takich mocnych..wydaje mi się ze powinna ci się nadać..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gratuluję rychłej przeprowadzki!!! Miłego i spokojnego mieszkania w nowy, ślicznym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 escape gratuluje przeprowadzki Masz certyfikat energetyczny? bo bez tego nie ma pozwolenia na uzytkowanie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 21.04.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dziewczyny i chłopaki też ...dzieki bardzo za zyczenia i gratulacje markoto swiadectwo energetyczne juz mam zrobione zrobilismy je w marcu ...leży i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No to super, nie chcialam zebys byla zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 21.04.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie zaskoczona niebyłabym bo wiedziałam....za to zaskoczona byłam wczoraj jak mi facet z wodociągów przyjechał sprawdzić czy podłoczenie wodne jest zgodne z warunkami technicznymi bo potrzeba takie zaswiadczenie do nadzoru budowlanego....i sie okazało ze poprzedni wlasciciel nawet o zadne warunki niewystąpił niezrobił nic nawet projektu wod-kan ja niewiedziałam to niewnikałam..... do czasu jak się wziełam za papiery do odbioru ...ale dzisiaj zaswiadczenie zdobyłam na dzisiaj zwebrowałam elektryka i potem kierownica i składam do nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 My juz mamy pozwolenie bo staralismy sie uciec przed certyfikatem ale do przeprowadzki jeszcze troche czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 21.04.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Też miałam takiego plana..ale dużo rzeczy mielismy jeszcze w proszku i odpuscilismy..... całe szczescie kosztowało to nas 450zł a jak mnie straszyli 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.04.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mysmy meili stan deweloperski bez ocieplenia Ale cena nie taka najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Gratuluję przeprowadzki, domeczek super. Mam pytanie o łózko w sypialni z jakiej jest firmy i o mebelki u córki .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 23.04.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dziekuję bardzo Łózko w sypialni jest firmy MK foam nr.łóżka to 80297 meble w pokoju córy to "Mambo" z BRW...z okazji otwarcia nowego sklepu kupilismy je o 300zł taniej niz katalog:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_izabelin 23.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 witam, masz taki sam model domku jak ja. fajnie wykonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts