1kinia1 23.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 trzymam kciuki za waszą przeprowadzkę - widzę że już mało co wam brakuje żeby przetrwać... u nas trochę gorzej ale pewnie koło maja-czerwca też się wprowadzimy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 23.04.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 andrzej_izabelin Witam no faktycznie własnie odwiedziłam twoj dziennik kurcze w zeszłym roku o tej porze byliśmy ta tym etapie co ty teraz Powodzenia zycze i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Pisz pisz bo jestem ciekawa jak wam pojdzie ta przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 GRATULUJE PRZEPROWADZKI!!! Czekam na relacje w poniedzialek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 27.04.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzięki bardzo za gratulacje W dzienniku napisalam co i jak i mam zamiar uzupełniac go nadal dopisując nowe fakty i akty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 no to gratuluje sprawnie przeprowadzonej przeprowadzki My tez staramy sie nie robic pustych przebiegow juz teraz czesciowo wywozimy rzeczy a przeprowadzka dopiero na wrzesien sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 28.04.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przewozenie rzeczy wczesniej to bardzo dobry pomysł pod warunkiem ze są juz warunki do tego...przy samej przeprowadzce nieodczuwa się tego ogromu rzeczy które człowiek potrafi zgromadzić a uwieżcie mi ze jest tego sporo....myslałam nieeeee no przecież duzo tego niema...ale jak zaczełam pakowanie i 4 duze półki w szafie zajeły mi całe auto typu kombi to mi szczęka opadła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Na razie na strych wywozimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 I ja spieszę z gratulacjami....ale Wam dobrze a wykończenie domu prezentuje się imponująco!! ciekawe rozwiązanie z zabudową oświetlenia w kuchni, jak to jest zrobione, że jest białe lub czerwone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dziekujemy dziekujemy...oj zebyś wiedział ze dobrze kurcze jakos szybko się przyzwyczaiłam aż jestem zdziwiona .... W srodek zabudowy jest wpuszczony wąż ledowy biały i czerwony i wlacznik dwuklawiszowy biały czerwony a dwa naraz właczone dają pomaranczowe światło oczywiscie zabudowa ta czerwona jest wisząca i nie styka się z sufitem szczelina ma ok 4 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A byłaby możliwość przesłania na PW fotek zrobionych z bliższej odległości??i ewentualnie jaki był koszt wężów ledowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.05.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Niema problemu tylko musisz poczekac w domu maja mi neta podłaczyć do 2 tygodni..teraz pisze z pracy a z aparatem musiałabym sie nosic do sklepu... Co do kosztu to niepamietam ile dawałam za biały ledowy wąż......za czerwony dałam grosze bo to jest ten "choinkowy"(biały tez choinkowy tylko led) cos kolo 6zl za mb.....ten czerwony był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ok, jasne poczekam na fotki. a koszty całkiem, całkiem...... pewnie przekonam w takim razie małżonkę do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.05.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Napewno ci sie uda koszt niewielki a ile radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 06.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, na wstępie gratuluję przeprowadzki, super domek.Mam pytanko odnośnie schodów z tego co zobaczyłam to obłożone są parkietem, jeśli mogę spytać, jak cenowo wyszły te schody, bo ciągle mamy dylemat płytki czy drewno cenowo wiadomo lepiej wyjdą płytki (może jakieś drewnopodobne) a dziś zobaczyłam Wasze schody i przyznam, że bardzo fajne rozwiązanie tylko właśnie zastanawiam się jak to by wyszło cenowo parkiet na schody - drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 06.05.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam i dziekujemy za gratulacje o kosztach schodów pisałam niejednokrotnie .....całkowity koszt schodów z klejami płytą osb lakierami itd ok 2000zł,balustrada ok 1600zł...robilismy je sami wiec robota kosztowała nas jedynie troche nerwów sprzet potrzebny również mielismy.....płytek wogole niebralismy pod uwagę wiec jak to cenowo to pojecia niemam ale przepuszczam ze taniej...choc same płytki tez potrafią kosztować za m2 ...wczesniej bralismy pod uwagę granit...ale stwierdziłam ze za śliski i zimny gołą nogą sie nie stanie a moje dziecko i ja lubimy na bosoo chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 12.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Escape, gratuluje przeprowadzki tempo mieliscie kosmiczne zazdroszcze.. Mam jeszcze pytanko odnosnnie paneli na gorze, jak je łączyliscie z gresem w lazience?? Ja za wszelka cene chce uniknac progow, a fachmani twierdza, za musza byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 12.05.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam i dziękujemy..... paneli niełączylismy z gresem..ponieważ panele mamy tylko sypialni i pokoju córy....u nas parkiet merbau łaczy sie z płytkami w łazience i jest to jakoś tak ze parkiet delikatnie nachodzi na płytki i jest zeszlifowany aby nie było "zadzioru",łaczenia parkietu z panelami jeszcze niemamy ale niestety bedą jakies listwy inaczej sie chyba nie da...nad czym bardzo ubolewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 puk, puk to znowu ja tym razem pytanko dot. pieca Logica proszę o szczerą ocenę tego pieca, czym paliliście przez zimę i mniej więcej jak długo wytrzymuje po załadunku?? Właśnie zastanawiami się nad wyborem a ten model wysoko u mnie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 17.05.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 puk, puk to znowu ja tym razem pytanko dot. pieca Logica proszę o szczerą ocenę tego pieca, czym paliliście przez zimę i mniej więcej jak długo wytrzymuje po załadunku?? Właśnie zastanawiami się nad wyborem a ten model wysoko u mnie stoi Witam witam bedą oczywiście szczera w wypowiedzi piec mogę ci polecic z ręką na sercu naprawde bardzo dobry piec...palimy w nim od października praktycznie 24h teraz juz tylko przepalamy wieczorem na wode bo niekupiliśmy jeszcze przeplywowego podgrzewacza:D w wiekszosci palilismy nim węglem "orzech"ekogroszkiem tez probowalismy troche drewem i brykietem...najlepsze osiagi ma na orzechu.....najdluzej nie dokladaliśmy do niego 3 dni.....kwestia pewnie zapotrzebowania na ciepło ale i tak jest to wiecej niż chcieliśmy...rozgladalismy sie za piecem tak zeby trzymal chociaz 12godz a tu taka niespodzianka.Pewnie u kazdego bedą inne osiągi u nas małz poprzestawial muu troche przedmuchy czy jakos tak i smiga jak ta lala;)My zdecydowanie polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts