escape 24.02.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witaj Jolasiu drewno to merbau kolor na zdjeciu troche odbiega od reala ale jest to jeszcze surowe drewno po olejowaniu bedzie miał całkowicie inny odcien ciemniejszy,drewno te rowniez bedzie na blacie umywalki wiec mysle ze bedzie dobrze ..co do obserwacji to ja mam was równiez na oku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 24.02.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Domek super !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 25.02.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Miło nam ze komuś podoba sie nasz domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 witam bardzo serdecznie!! Podglądam wasz foto dziennik i zazdroszczę postępów w wykańczaniu. Przed nami jeszcze bardzo daleka droga, na razie architekt robi projekt, a my zbieramy informacje dotyczące budowy, ogrzewania, wykańczania ...itp. Zastanawiamy sie nad ogrzewaniem podłogowym (elektrycznym) . I tu moja prośba, czy mogłabyś coś więcej napisać o twojej podłogówce?? Jaki koszt założenia, co do tego jest potrzebne ( mam na myśli elementy podłogówki np. przewody..itp)?? I czy możesz już powiedzieć jaki będzie koszt eksploatacji takiego ogrzewania. Zauważyłam, ze macie jeszcze piec,więc podłogówka nie jest waszym głównym źródłem ciepła??? Przepraszam, że tyle pytań, ale wszędzie szukałam konkretnych informacji i wydaje mi się, że najlepiej u kogoś kto zna tę sprawę z praktyki!!! PS. Bardzo mi się wasz domek bardzo podoba!!!!! Pozdrawiam i dziękuje. Meg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 25.02.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam serdecznie i mam nadzieje wkrótce oglądać i twoj fotodziennik jesli chodzi o podłogówkę to u nas jest podłogówka "wodna"czyli połaczona z c.o co tłumaczy stojący piec.... na całym dole mamy tylko podłogowkę na gorze w sypialni i pokoju corki grzejnik,pokoj "nad garazem"rowniez podłogówka...jesli chodzi o koszty to szczerze niewiem ile to kosztowało jakby wszystko zsumowac my kupowalismy materiał na "raty"w roznych miejscach rury pex z allegro wavina...rozdzielacze tez allegro...pomy i inne ustrojstwa w miejscowych sklepach.....cała instalacje rozkładał moj maż z pracownikami...w obecnym domu mamy podłogowkę i w nowym niewyobrazalam sobie aby jej niebyło niepatrzac na koszty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 01.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 escape piękny dom, nie możemy nadziwić się wykończeniem, większość elementów nam się podoba. Dalszych sukcesów w wykańczaniu Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 01.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dziekujemy bardzo i prosimy o jeszcze ...a tak serio to strasznie nam miło ze podzielacie nasze zdanie Pozdrawiam równiez i samych pomyślnych decyzji i łatwych wyborów zyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 03.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a co to za lampa na ostatnim zdjęciu w dzienniku - właśnie czegoś takiego szukam nad lustro w łazience...widzę że walczycie ostro. faaajnie! u nas cisza..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 03.03.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 oj zebys wiedziała ze walczymy mamy zamiar wprowadzic się na świeta wielkanocne trzymaj kciuki zeby się udało odnosnie lampy to u nas zawisły dwie w korytarzu kupilam je na allegro za fajne pieniadze cos koło 50-60zł sztuka jedyna wada według mnie i na którą niezwrociłam uwagi przy zakupie to zarowki halogenowe ktore minimalne jakie mozna kupic to 60w x2 zarowki w oprawie maja i jak zapalimy dwie sztuki to jedyne 240 w i okropnie jasno,dziś mąż oswiadczył ze przerobił je na normalne zarowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 04.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no to idealne nad lustro do łazienki te lampy- dawaj namiary... właśnie takich szukałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 poszło na prv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 To ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.03.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mówisz i masz ... poszło na prv... a swoja drogą widzę ze wybrałaś taka samą zmywarkę jak ja i piekarnik chyba tez...uzywałam już piekranik i jest świetny zmywarka tez choć tylko kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 04.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 dzięki - już napisałam. te krótsze też fajne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzieki za namiary, ciesze sie ze moje sprzety spisuja sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] Witam odnośnie podłogi na powyższych fotkach - sypialnia- mam pytanko- jaki to producent, kolor ? Pozdrawiam[/i] Witam na początek........ prosze o zadawanie pytań w komentarzach a nie w dzienniku.... dziennik jest tylko do moich wpisów producentem paneli jest Kronoryginal ....kolor Afzelia Malay Przepraszam, że robię bałagan w Twoim dzienniku, ale tak się zapatrzyłam na tę śliczną podłogę, że nawet nie zauważyłam, że to dziennik.... Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik50092.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 06.03.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 oooo fenkju za zrobienie porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wooow! ale tempo! kominek bossssski!! chcę taki sam (i na chceniu się skończy).. ale dobrze, że mam chociaż gdzie oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 09.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam Faktycznie tępo ostre i gratuluje doborów kolorów, a łóżko super , bardzo podoba mi sie ten patent z deskami w salonie, u siebie jednak najwyżej zrobię "abarot" albo blachę przy kominku, bo podłogi całe drewniane. Trzymam kciuki za przeprowadzke w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Widzę, że podobnie spędziłyśmy Święto Kobiet , pięknie dopieszczasz ten domek. Czekam na Twoje karnisze, może coś podpatrzę . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts