meggiess 07.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 he he to nie o takie w takim razie mi chodzi może to nie panel tylko płyta drewniana, wygląda to tak ze jest sobie taka płyta i potem coś jakby wklęsla fuga i znowu taka płyta, (ale ładnie napisałam ) widziałam takie np serialu "barwy szczęścia" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Może myślisz o czymś takim:http://www.maltatrading.pl/go.live.php/PL-H16/produkty/P9747/exclusive.htmlhttp://www.kospan.com.pl/pl/index_.php?sid=1298http://www.kronooriginal.pl/go.live.php/PL-H5/produkty/P13672/exclusive.htmlhttp://www.eurofloor.pl/oferta/home_plastic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggiess 07.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 tak coś takiego, dzięki tylko mało jest tam zdjęć gotowych takich ścian ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Spróbuj się wybrać do jakiegoś miejsca, w którym sprzedają panele, to zobaczysz jak się to na żywo prezentuje. Mają to w sklepach typu Castorama itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 he he to nie o takie w takim razie mi chodzi może to nie panel tylko płyta drewniana, wygląda to tak ze jest sobie taka płyta i potem coś jakby wklęsla fuga i znowu taka płyta, (ale ładnie napisałam ) widziałam takie np serialu "barwy szczęścia" ) moze nie o takie chodzi, ale za kilka lat będą wyglądały tak samo jak te pionowe kładzione 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 07.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 za kilka lat wenge będzie wyglądało jak modne w latach 90-tych czarne meble z złotymi naklejanymi paskami - dzisiaj obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 08.10.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a jak wygladaja panele na np. suficie,pogadaj z Daggulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggiess 08.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 za 20 lat to ja zrobię w domu remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 za 20 lat to ja zrobię w domu remont ale one juz za 5-8 lat będą wyglądały źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggiess 08.10.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 za 20 lat to ja zrobię w domu remont ale one juz za 5-8 lat będą wyglądały źle ale to już mój problem pytałam o zdjęcia a nie o opinie jeśli chcesz zamieścić więcej opinii to przejdź na inny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja tez mysle, zeby oblozyc takimi panelami-plytami jedna ze scian w domu I jakos nie patrze na to czy sie komus to podoba czy nie....bo puki co to mi sie podoba, a jak przestranie, to scigne i pomysle o czyms innym Fajny temta. Szkoda, ze producenci nie daja zdjec przykladowych aranzacji. Mnie interesowaly by dosc szerokie plyty, a nie akie jak panele podlogowe. Jak mcie jakies dodatkowe namiary to wklejajcie. Fajnie gdyby to byly plyty ok. 1-2m szerokosci i dlugosci. Chyba o cos takiego chodzi autorowi watka? Mi przynajmniej chodzi o szeokie plyty...przeciwienstwo paneli podlogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggiess 08.10.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 o tak o coś takiego właśnie mi chodzi myślę że ściana w przedpokoju z takiego drewna to nie tylko ładna sprawa, ale przede wszystkim praktyczna jak ktoś znajdzie zdjątka to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.orgacka 15.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam, mi tez sie cos takiego podoba ,nawet znalazlam cos co dokladnie idealnie mi sie podoba i chce to skopiowac ale nie mam pojecia jak sie to nazywa i gdzie szukac.nie wiem jak tu wkleic te zdjecia ale powiem gdzie takie zdjecie znalezc moze pomozecie wkleic.Jak wejdziecie na allegro i wpiszecie w wyszukiwarke:sypialnia paula,tam na scianie z lozkiem jest cosc czego szukam.Nawet mysle ze moze mozna to z karton gipsu wyciac????sama nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 03.03.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dmjdmj czy zamontowales te panele?? Jak wygladaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 03.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 przyłączam się do pytania, też jestem bardzo ciekawa mam zamiar położyć panele na ścianie w salonie ale każdy fachowiec, którego o to pytam robi oczy w 5 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkob 03.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam,jak przykleiłem na stare płytki w kuchni za pomocą żelowej ,grubej tasmy dwustronnej.Wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Brawo!Ja zrobiłem z paneli półkę pod TV aby była taka jak podłoga.Oraz podstopnice schodów.Z kolei panelami ściennymi obrobiłem boki schodów.To są normalne materiały, i nie jest powiedziane że jak panel PODŁOGOWY to już tylko na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneet 04.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam,jak przykleiłem na stare płytki w kuchni za pomocą żelowej ,grubej tasmy dwustronnej.Wygląda bardzo fajnie. a moze jakies zdjecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugier 21.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ciekaw jestem tylko, jak długo taka taśma wytrzyma i kiedy panele odpadną.... Swoją droga czytałem, że śa specjalne akcesoria do montażu paneli, listwy, które mocuje się na ścianiehttp://modernlokum.blogspot.com/2010/03/podoga-pomys-na-sciane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 23.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 OOO Ja takze przylaczam sie do pytan o zdjecia z realizacji wyczynow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts