Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

panele podłogowe na ścianie

Edybre

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

he he ;) to nie o takie w takim razie mi chodzi ;)

może to nie panel tylko płyta drewniana,

wygląda to tak ze jest sobie taka płyta i potem coś jakby wklęsla fuga i znowu taka płyta, (ale ładnie napisałam )

widziałam takie np serialu "barwy szczęścia" ;))

moze nie o takie chodzi, ale za kilka lat będą wyglądały tak samo jak te pionowe kładzione 20 lat temu ;)

Ja tez mysle, zeby oblozyc takimi panelami-plytami jedna ze scian w domu :)

I jakos nie patrze na to czy sie komus to podoba czy nie....bo puki co to mi sie podoba, a jak przestranie, to scigne i pomysle o czyms innym :)

Fajny temta. Szkoda, ze producenci nie daja zdjec przykladowych aranzacji.

Mnie interesowaly by dosc szerokie plyty, a nie akie jak panele podlogowe.

Jak mcie jakies dodatkowe namiary to wklejajcie.

Fajnie gdyby to byly plyty ok. 1-2m szerokosci i dlugosci.

Chyba o cos takiego chodzi autorowi watka? Mi przynajmniej chodzi o szeokie plyty...przeciwienstwo paneli podlogowych :lol:

Witam,

mi tez sie cos takiego podoba ,nawet znalazlam cos co dokladnie idealnie mi sie podoba i chce to skopiowac ale nie mam pojecia jak sie to nazywa i gdzie szukac.nie wiem jak tu wkleic te zdjecia ale powiem gdzie takie zdjecie znalezc moze pomozecie wkleic.Jak wejdziecie na allegro i wpiszecie w wyszukiwarke:sypialnia paula,tam na scianie z lozkiem jest cosc czego szukam.Nawet mysle ze moze mozna to z karton gipsu wyciac????sama nie wiem?

• 1 year później...
  • 3 weeks później...