Laschlo 24.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O ile dobrze pamietam to Kronopol produkuje typowe panele ścienne w szerokiej gamie kolorustycznej.Prostrzy montaż,więc moze zamiast typowych paneli podlogowych warto rozważyć tą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ale te typowe ścienne mają łączenie boazeryjne http://www.kronopol.com.pl/produkty/Panele-scienneA podłogowe dają możliwość otrzymania jednolitej powierzchni. A jak cenowo to wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 24.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A czy przyklejone panele nie będą pracować,wybrzuszać się?Na podłodze są kładzione jako pływająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 24.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A czy przyklejone panele nie będą pracować,wybrzuszać się?Na podłodze są kładzione jako pływająca Wiekszosc paneli podlogowych mozna kleic - zazwyczaj sie tego nie robi (choc ma swoje plusy - np. lepsze tlumienie) ze wzgledow czasowych. Tak samo mozna kleic do sciany. Ja tez chcialem cos takiego wydziergac, ale w koncu spasowalem. Ale generalnie pameietaj, ze panele sa dosc ciezkie. Co do paneli sciennych to strasznie wnerwiaja mnie te rowki na laczeniach... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 24.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 jestem ciekawa jak to wyglada może ma ktoś zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 14.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ponawiam prosbe o zdjecia do dwoch osob ktore powiedzialy ze zrobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 05.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Odgrzeję ten temat bo dokładnie to samo planuję w kuchni w mieszkaniu w bloku. Panele chciałbym przykleić bezpośrednio do ściany bez stosowania jakichkolwiek stelaży - nie chcę ograniczać 6m2 kuchni w mieszkaniu. Zastanawiam się nad klejem Pattex Total Fix PL700 ( http://www.pattex.pl/content/view/152/217/ ). Czy to dobry wybór czy zaproponujecie jakiś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 01.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 oj szkoda ze nikt tych zdjec nie zamiescil. My napewno gdzies takie rozwiazanie wykorzystamy BARDZO ORYGINALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 14.03.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Podbijam temat bo dalej nie mam wykonawcy montażu takich paneli. Chodzi o deskę barlinecką oczywiście na stelażu i mocowaną klipsami. I jakby ktoś miał ułożone to bym prosił o fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts