Romario 11.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam!Czy ktoś z Was stosował lakiery amerykańskie ZAR i bejce. Jakie macie doświadczenia z trwałością powłoki na zarysowania, ścieranie. W Polsce oferowane są tylko lakiery poliuretanowe - więc powinny być raczej wytrzymałe np na schodach?Będę wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mako5 11.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam! Czy ktoś z Was stosował lakiery amerykańskie ZAR i bejce. Jakie macie doświadczenia z trwałością powłoki na zarysowania, ścieranie. W Polsce oferowane są tylko lakiery poliuretanowe - więc powinny być raczej wytrzymałe np na schodach? Będę wdzięczny za opinie. Używałem na schody i do drzwi wewnętrznych. Sprawują się bardzo dobrze. Schody mają 1,5 roku więc nie mam jeszcze testów długodystansowych ale nie widać żadnego zużycia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Mój stolarz pracuje na tych lakierach i bejcach. U nas też chce nimi schody malować. Nie mam doswiadczenia a i wypowiedzi mało spotkałam na temat tych produktów. Chętnie przeczytam wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja ze swej strony dodam ,że z powodzeniem wykonuje bejcowania posadzek drewnianych właśnie bejcami zar wychodzą bardzo dobrze i fajnie lakieru nie stosuje więc nie wiem do schodów raczej polecałbym "Trepen-lack" z firmy adler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dziękuję, zapytam o to mojego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts