sjoan 11.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam,Niedawno wybrałam ten domek ale po opisach i widzę ze chyba ten projekt nie jest popularny.A może ktoś jednak wybudował i mają jakieś spostrzeżenia, uwagi.Bardzo proszę o komentarz - wybrałam wariant z garażem dwustanowiskowym ale będę wdzięczna za każda opinię niekoniecznie do tego domku może być nawet do standardu bez garażu albo z jednostanowiskowym,pozdrawiam serdecznie,sjoan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek5 25.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Buduje ten dom i musze powiedzieć że nastepnym razem wybrał bym co innego .Przedewszystkim komin w salonie jest w idiotycznym miesjcu !.Kotłownia za mała ,garaz za mały .Najważniejsze bardzo nie okazały dom od wejścia głównego ,małe okienka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sjoan 25.03.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam,dziękuje za spostrzeżenia.Juz gdzies czytałam ze projekt ten ma za malo okien ze pokoje na gorze to klitki a tearz widze ze sa i inne felery - a szkoda bo ma to wszystko czego szukałam - no cóż ...Mam tylko pytanie - co z tym kominem zmieniliście położenie czy budujecie wg projektu i wychodzi na to ze miejsce nie trafione ?Pozdrawiam, sjoan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts