Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasz wspaniały- dziennik kropki2- komentarze

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Widzę, że idziecie jak burza. Podoba mi się takie tempo. :) Tylko z tym prądem to chyba z drugiego końca województwa będą go ciągnęli :o

Możesz mi wyjaśnić 2 punkt z wpisu do dziennika z dnia 26.03.2008: wszystkie drzwi zmniejszacie do 70 cm czy któreś konkretne (to sugeruje "przesunięcie ich pod ścianę przednią")?

Pozdrawiam

Widzę, że idziecie jak burza. Podoba mi się takie tempo. :) Tylko z tym prądem to chyba z drugiego końca województwa będą go ciągnęli :o

Możesz mi wyjaśnić 2 punkt z wpisu do dziennika z dnia 26.03.2008: wszystkie drzwi zmniejszacie do 70 cm czy któreś konkretne (to sugeruje "przesunięcie ich pod ścianę przednią")?

Pozdrawiam

to po kolei:

najblizszy slup taki normalny jest ponad 200 m od naszej dzialki.

chodzilo o drzwi wejsciowe do kotlowni. zeby je przesunac bardziej w prawo (jak sie stanie do nich przodem w przedsionku) i one maja szerokosc 90 cm to zrobic 70cm. tyle tylko zeby przez nei wejsc, a na zewnatrz zrobic zewnetrze do kotlowni. ale chyba wycofamy sie z tego pomyslu.

dzis w ogole bede mogla powiedziec wiecej bo spotykamy sie z projektantem :wink:

• 1 month później...
  • 1 month później...
HEJ KROPko, ja również studiuję ale w Uk, możesz mi przyblizyc sprawę z kredytami, czy nie miałas problemu dostać owy, dla mnie jest ciężko pozbierac informacje gdyż cały czas jestem w UK dopiero w sierpniu na miesiąc przyjeżdżam będe naprawde wdzięczna za informacje pozdrawiam serdecznie

HEJ KROPko, ja również studiuję ale w Uk, możesz mi przyblizyc sprawę z kredytami, czy nie miałas problemu dostać owy, dla mnie jest ciężko pozbierac informacje gdyż cały czas jestem w UK dopiero w sierpniu na miesiąc przyjeżdżam będe naprawde wdzięczna za informacje pozdrawiam serdecznie

z kredytami nie pomoge bo nie bralismy. budowa jest na razie na moja mame, z jej odlozonych pieniedzy. na wykonczenie pewnie wezmiemy ale to dopiero za 2-3 lata :roll:

• 7 months później...