kropka2 11.03.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 witam i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmw 25.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam. To chyba pierwszy "Wspaniały" dziennik na forum. Życzę powodzenia i wytrwałości. Obiecuję śledzić postępy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 26.03.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam. To chyba pierwszy "Wspaniały" dziennik na forum. Życzę powodzenia i wytrwałości. Obiecuję śledzić postępy. Pozdrawiam. dzieki za wpis-pierwsze koty za ploty. zapraszam do sledzienia budowy i pozdrawiam widze ze tez przymierzasz sie do tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 07.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 a gdzie się budujesz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 07.04.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 a gdzie się budujesz? pozdrawiam Debe Wlk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 07.04.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Mój mąż tez na początku zapalał sie do budowania "samemu" ale jak widze jego zapał do załatwiania papierów, materiałów itp... to też nie wiem I znaleźliśmy fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmw 15.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Widzę, że idziecie jak burza. Podoba mi się takie tempo. Tylko z tym prądem to chyba z drugiego końca województwa będą go ciągnęli Możesz mi wyjaśnić 2 punkt z wpisu do dziennika z dnia 26.03.2008: wszystkie drzwi zmniejszacie do 70 cm czy któreś konkretne (to sugeruje "przesunięcie ich pod ścianę przednią")? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 16.04.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Widzę, że idziecie jak burza. Podoba mi się takie tempo. Tylko z tym prądem to chyba z drugiego końca województwa będą go ciągnęli Możesz mi wyjaśnić 2 punkt z wpisu do dziennika z dnia 26.03.2008: wszystkie drzwi zmniejszacie do 70 cm czy któreś konkretne (to sugeruje "przesunięcie ich pod ścianę przednią")? Pozdrawiam to po kolei: najblizszy slup taki normalny jest ponad 200 m od naszej dzialki. chodzilo o drzwi wejsciowe do kotlowni. zeby je przesunac bardziej w prawo (jak sie stanie do nich przodem w przedsionku) i one maja szerokosc 90 cm to zrobic 70cm. tyle tylko zeby przez nei wejsc, a na zewnatrz zrobic zewnetrze do kotlowni. ale chyba wycofamy sie z tego pomyslu. dzis w ogole bede mogla powiedziec wiecej bo spotykamy sie z projektantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.05.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Będę śledzić postępy mój mąż całe szczęście nie wpadł na pomysł budowania własnoręcznie. Nie wiem czym by to się skończyło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazych 01.07.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 HEJ KROPko, ja również studiuję ale w Uk, możesz mi przyblizyc sprawę z kredytami, czy nie miałas problemu dostać owy, dla mnie jest ciężko pozbierac informacje gdyż cały czas jestem w UK dopiero w sierpniu na miesiąc przyjeżdżam będe naprawde wdzięczna za informacje pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 02.07.2008 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 HEJ KROPko, ja również studiuję ale w Uk, możesz mi przyblizyc sprawę z kredytami, czy nie miałas problemu dostać owy, dla mnie jest ciężko pozbierac informacje gdyż cały czas jestem w UK dopiero w sierpniu na miesiąc przyjeżdżam będe naprawde wdzięczna za informacje pozdrawiam serdecznie z kredytami nie pomoge bo nie bralismy. budowa jest na razie na moja mame, z jej odlozonych pieniedzy. na wykonczenie pewnie wezmiemy ale to dopiero za 2-3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmw 27.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witaj Kropka2 Co u Ciebie (u Was)? Dziennik utknął na pozwoleniu na budowę a tymczasem "już" fundamenty macie zrobione. Wrzuć choć kilka fotek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts