MUREK 11.03.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam , mam do odsprzedania po budowie budowlaną rozdzielnię elektryczną . Jest ona na mobilnym stelażu aluminiowym. Można ją postawić w dowolnym m-cu na ziemi bez konieczności przybijania do kołka/słupa - i ewent. przenoszenia. Rozdzielnia posiada : - 4 gniazda 230 V z bolcem i 2 gniazda siłowe (wiekszej i mniejszej średnicy). - skrzynkę na bezpieczniki wykonaną z PCV z przezroczystą klapką oraz z zamontowaną w środku szyną montażową. Kable połączeniowe z wszystkich gniazd są wyprowadzone do szyny, gdzie można wpiąć dpowiednie bezpieczniki wg. zapotrzebowania (obecnie bezpieczników brak). Ze skrzynki wyprowadzone jest uziemienie i podłączone do stelaża. Cały stojak posiada poziomą rączkę/uchwyt z izolacją ! Całość wykonał dla mnie solidnie i porządnie elektryk . Cena : 145 zł Lokalizacja: Poznań Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia. Proszę pisać na maila, bo na forum nie zaglądam już często. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts