slawciol 11.03.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no właśnie, mam podłogę Merbau w łazience, chciałbym meble w kolorze Wenge, tylko czy to pasuje kolorystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Widziałam takie zestawienie, choć nie w łazience. Jest fajnie - tylko ciemno, trzeba czymś mocno rozjaśnić - jasne ściany, dodatki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 11.03.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dzięki, to chciałem usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 To dodam dla ułatwienia, że to było mieszkanie od stóp do głów robione przez architekta wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 11.03.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 To dodam dla ułatwienia, że to było mieszkanie od stóp do głów robione przez architekta wnętrz Ja zwykły elektryk Kafle są jasny beż. bardzo jasny z dekorami ciemnobrązowymi,(dwa paski pionowe). dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 To dodam dla ułatwienia, że to było mieszkanie od stóp do głów robione przez architekta wnętrz Ja zwykły elektryk Kafle są jasny beż. bardzo jasny z dekorami ciemnobrązowymi,(dwa paski pionowe). dzięki śliczne Nie ma za co Dodałam, żeby nie było, że tylko mi się podoba przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 12.03.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 To dodam dla ułatwienia, że to było mieszkanie od stóp do głów robione przez architekta wnętrz Ja zwykły elektryk Kafle są jasny beż. bardzo jasny z dekorami ciemnobrązowymi,(dwa paski pionowe). dzięki śliczne Nie ma za co Dodałam, żeby nie było, że tylko mi się podoba przez przypadek spoko, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts