Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tam, gdzie śpiewa wiatr - komentarze

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Działkę kupiliśmy z myślą o budowie domu jednorodzinnego, ale później nastapiły niekończące się rozmowy o projektach, moich planach "ogrodniczych" i zaraziłam rodziców budowaniem. Zaczęli nawet szukać działki dla siebie ale nasze kłopoty z uzyskaniem kredytu skłoniły ich do propozycji zbudowania bliźniaka. Nam pomysł bardzo przypadł do gustu. Dogadujemy się z nimi nieźle.. a w przyszłości (dość odległej) ich połowa przypadnie wnuczkowi. Także i o synka już zadbalismy :lol:

Pozdrawiam

Witam :D Wasz nieletni jest naprawdę nieletni-super fotka :lol: I fajnie, że możecie go zostawić pod dobrą opieką. Nasza nieletnia trochę znudziła się prababci, więc będzie częstym gościem na budowie, a właściwie w sąsiedztwie budowy, bo zakochała się w placu zabaw znajdującym się na terenie pobliskiego przedszkola, czyt. w zjeżdżalni.Będę śledziła postępy na Waszej budowie. Pozdrawiam :wink:

Rozmyślałam nad tym co napisałaś i stwierdziłam, że masz rację.. :lol: na dole mam co prawda duże pomieszczenie gospodarcze ale taka pralnio-suszarnia albo garderoba przydałaby się na górze.. co prawda mój mąż upiera się przy zabudowie ściany w dużej sypialni..no ale decyzja daleko przed nami.. :D

no i zaczęliśmy 8)

Witaj .. przeczytałam Twój dziennik i nabawiłam się kompleksów.. ja nic nie mam.. w przyszłym tygodniu może wybiorę dachówkę :oops: .. co do małego..no niestety do łatwych zadań nie należy bawienie go i równoczesne ustalanie szczegółów budowlanych.. dziękuję losowi za przepastny bagażnik, w którym mieści się kojec.. :wink:

super super super! :D

tyle się u was dzieje, że trudno się oderwać od czytania! ... właśnie nadrabiam zaległości w "pracy" i w czytaniu Dzienników :wink:

... ławy wyglądają pięknie :) ... co do kuchni, to moja też wydaje mi się straaasznie mała :-? ... ale zobaczymy jak staną mury :) ...

... też mam nadzieję, że uda nam sie spałacić kredyt szybciej i uwolnić od pętelki na tyle lat :roll: ale chyba wolę tą pętelke na szyji niż budowę domu przez 15 lat :wink:

Gorące pozdrowionka i buziaki dla małego inwestora :D