Pitu-pitu 11.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 z niecierpliowścią czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 09.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 będę pierwsza??? Jak miło Wasza działeczka też fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 13.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Gratuluję działeczki A dlacego budujecie bliżniaka?? Planujecie mieszkać z rodzicami?? Pozdowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 14.07.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Działkę kupiliśmy z myślą o budowie domu jednorodzinnego, ale później nastapiły niekończące się rozmowy o projektach, moich planach "ogrodniczych" i zaraziłam rodziców budowaniem. Zaczęli nawet szukać działki dla siebie ale nasze kłopoty z uzyskaniem kredytu skłoniły ich do propozycji zbudowania bliźniaka. Nam pomysł bardzo przypadł do gustu. Dogadujemy się z nimi nieźle.. a w przyszłości (dość odległej) ich połowa przypadnie wnuczkowi. Także i o synka już zadbalismy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 14.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 To faktycznie sprytne rozwiązanie, korzystne dla obu stron - niby razem, a oddzielnie A i budować będzie lżej - na dwie rodzinki, i cukier od kogo pożyczyć. Będę podglądać Wasze zmagania, pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 15.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 hej hej Trzymam kciuki za Wasz kredyt ... super widoczki macie z tej działki i lasek niedaleko! ... hehe a mały inwestor prezentuje się odlotowo na tablicy informacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Super avatar Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 17.07.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 dzięki.. mały inwestor na razie nie rozumie czemu jest obwożony po okolicznych hurtowniach i przynajmniej raz w tygodniu na działkę.. więc będzie miał pamiątkę monia i marek a dziękuję zmykam poczytam wasz dziennik póki maluch się sam bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 17.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam Wasz nieletni jest naprawdę nieletni-super fotka I fajnie, że możecie go zostawić pod dobrą opieką. Nasza nieletnia trochę znudziła się prababci, więc będzie częstym gościem na budowie, a właściwie w sąsiedztwie budowy, bo zakochała się w placu zabaw znajdującym się na terenie pobliskiego przedszkola, czyt. w zjeżdżalni.Będę śledziła postępy na Waszej budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 21.07.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 witaj to jeszcze tydzień i zaczynacie! SUPER! co do pokoju kąpielowego to fajnie było by mieć tyle miejsca ... można by było zrobić jakąś garderobę ... trudno mi doradzać, bo nie wiem jaki macie rozkład pomieszczeń na dole /i co się tam znajduje/ ... hmm albo pralnio-suszarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 26.07.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Rozmyślałam nad tym co napisałaś i stwierdziłam, że masz rację.. na dole mam co prawda duże pomieszczenie gospodarcze ale taka pralnio-suszarnia albo garderoba przydałaby się na górze.. co prawda mój mąż upiera się przy zabudowie ściany w dużej sypialni..no ale decyzja daleko przed nami.. no i zaczęliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 26.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Witam przeczytałam, zaczyna się interesująco; będę zaglądać i życzę powodzenia. A budowanie z dzieckiem na ręku, albo owiniętym wokół nogawki spodni do najprostszych nie należy, wiem coć o tym.... . pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 28.07.2008 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witaj .. przeczytałam Twój dziennik i nabawiłam się kompleksów.. ja nic nie mam.. w przyszłym tygodniu może wybiorę dachówkę .. co do małego..no niestety do łatwych zadań nie należy bawienie go i równoczesne ustalanie szczegółów budowlanych.. dziękuję losowi za przepastny bagażnik, w którym mieści się kojec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.08.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Pętla na 30 lat powiadasz Chyba szybko się nie zdecydujemy na taki krok, ale gdy pomyślę na jak długo może się przeciągnąć budowa, to coraz bardziej skłaniam się w stronę kredytu. Żeby tak można było spłacić go bezboleśnie w 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 03.08.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Niestety tak. jednak coś za coś.. obecnie mieszkamy w wynajętym mieszkaniu więc doszliśmy do wniosku, że lepiej spłacać swój kredyt niż czyjś... zresztą mamy cichutką nadzieję, że spłacimy szybciej.. prognozy wskazują na to, że CHF jeszcze spadnie..oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 05.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 super super super! tyle się u was dzieje, że trudno się oderwać od czytania! ... właśnie nadrabiam zaległości w "pracy" i w czytaniu Dzienników ... ławy wyglądają pięknie ... co do kuchni, to moja też wydaje mi się straaasznie mała ... ale zobaczymy jak staną mury ... ... też mam nadzieję, że uda nam sie spałacić kredyt szybciej i uwolnić od pętelki na tyle lat ale chyba wolę tą pętelke na szyji niż budowę domu przez 15 lat Gorące pozdrowionka i buziaki dla małego inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Super sie zapowiada. Okolica piekna. A w jakiej miejscowosci?Parapety - Firma Syldatk w Borowie, maja strone internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 06.08.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 dzięki obejrzę sobie - w sumie to mam do nich po drodze .. nasz wymarzony domek powstaje w Kaliskach przed Kartuzami.. kilka km za Dzierżążnem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Świetne to zdjęcie małego na tablicy Zazdroszę wam tych wielgachnych kamoli na działce - na pewno wykorzystacie je w ogrodzie - ja takie muszę kupować Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 06.08.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 hehee.. Twojego uroczego ogrodu i tak chyba nic nie przebije .. ale zgadza się - mamy w planach zrobić sobie na skarpie skalniak i użyjemy do niego tych wielkich kamlotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts